Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πιέζει για Leny Yoro η Liverpool»

«Πιέζει για Leny Yoro η Liverpool»

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου τρέχει η Liverpool και φαίνεται πως έχει στα πλάνα της να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, με τον Leny Yoro να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Οι Reds θα ήθελαν να προσθέσουν έναν κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ τους το φετινό καλοκαίρι και σύμφωνα με τον David Ornstein ο εκλεκτός είναι ο 18χρονος άσος της Lille.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου, το οποίο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από το Merseyside, τόσο η Liverpool, όσο και η Manchester United προσπαθούν να αποκτήσουν τον στόπερ, με την Real Madrid να φαντάζει πάντως το μεγάλο φαβορί.

Ενδιαφέρον δεδομένα υπάρχει και από την Paris Saint-Germain, όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε περίπτωση νεαρού Γάλλου ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, όμως η ομάδα που έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Real Madrid.

Ο Yoro τη σεζόν που μας πέρασε εντυπωσίασε σε Γαλλία και Ευρώπη με τη φανέλα της Lille με 43 παρουσίες στην αρχική ενδεκάδα και δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, έναν χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του με τον Γαλλικό σύλλογο.

Στις αρχές του μήνα βρέθηκε στο Wembley, για να παρακολουθήσει τον τελικό του Uefa Champions League ανάμεσα στη Real Madrid και στη Borussia Dortmund, ενώ φέρεται να έχει ήδη έρθει σε πρώτες επαφές με την πλευρά των Μαδριλένων.

Οι απαιτήσεις της Lille το προηγούμενο διάστημα είχαν αγγίξει και τα €100 εκατομμύρια, όμως δεν θα μείνουν εκεί και ενδέχεται να πέσουν γύρω στα €60-65 εκατομμύρια, αφού δεδομένα ο παίκτης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που εκπνέει σε 12 μήνες.

Η Liverpool από την πλευρά της, αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες τις υποθέσεις, αλλά είναι πρόθυμη να κάνει τη δική της προσπάθεια για να κλείσει τον ποδοσφαιριστή μέσα στις επόμενες ημέρες, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της.

Η δύσκολη περίπτωση του Yoro για τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com