Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει για βασικός απόψε ο Chiesa

Πάει για βασικός απόψε ο Chiesa

Ο Federico Chiesa είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει το πρώτο του ξεκίνημα με τη φανέλα της Liverpool στον αποψινό αγώνα με αντίπαλο την West Ham για τον τέταρτο γύρο του Carabao Cup.

Ο Ιταλός άσος έχει περάσει μέχρι στιγμής ως αλλαγή στους αγώνες με AC Milan και Bournemouth την περασμένη εβδομάδα και πλέον είναι έτοιμος για την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα των Reds.

Ο Arne Slot ξεκαθάρισε στη συνέντευξη τύπου της Τρίτης ενόψει του αγώνα πως ο 26χρονος δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, όμως είναι σε θέση να πάρει φανέλα βασικού και να αγωνιστεί για περίπου μια ώρα στο ματς με τους Hammers.

Στην ενδεκάδα της Liverpool αναμένεται να βρεθούν για πρώτη φορά κατά τη φετινή σεζόν και ποδοσφαιριστές, όπως οι Curtis Jones, Conor Bradley και Watardu Endo, ενώ ο Jarell Quansah θα κάνει το πρώτο του ξεκίνημα μετά την πρεμιέρα κόντρα στην Ipswich στις 17 Αυγούστου, όταν και είχε αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Ibrahima Konate.

Στην αποστολή των Reds θα βρεθούν και οι Tyler Morton και Trey Nyoni, ο οποίος δύσκολα θα επιλεχθεί για τη βασική ενδεκάδα από τον Ολλανδό τεχνικό, όμως μπορεί να περάσει ως αλλαγή.

Ο Federico Chiesa έτοιμος να ξεκινήσει με τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com