Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot για West Ham, Kelleher και Chiesa

Ο Slot για West Ham, Kelleher και Chiesa

Ο Arne Slot μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την West Ham για τον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Ο Ολλανδός coach μίλησε πρώτα για τη σημασία της διοργάνωσης:

“ Είναι σημαντικό γιατί είναι το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό. ”

“ Νομίζω ότι κάθε παίκτης διψάει να πάρει χρόνο. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά σε αυτή την ομάδα. Έχουμε τόσους καλούς παίκτες. Παίζουν για έναν μεγάλο σύλλογο μπροστά σε μεγάλους οπαδούς. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι; ”

Για το αν μπορεί να ξεκινήσει ο Chiesa είπε:

“ Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει 90 λεπτά. Έπαιξε μόνο 25 τώρα ως μάξιμουμ τους τελευταίους τρεις ή τέσσερις μήνες. Είναι σε θέση να ξεκινήσει κατά τη γνώμη μας, οπότε ας δούμε. Δεν νομίζω όμως ότι είναι σε θέση να παίξει στο επίπεδο που θέλουμε για τους 90 απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους. ” Ξεκαθάρισε ο Slot.

Για τον Kelleher που θα ξεκινήσει βασικός:

“ Είναι σίγουρο ότι ο Caoimh θα ξεκινήσει. Ο Alisson πλησιάζει στην επιστροφή του, αλλά το παιχνίδι έρχεται πολύ νωρίς. Κοιτάμε το Σαββατοκύριακο κόντρα στη Wolves, αλλά είναι δύσκολο. ”

“ Δεν με εξέπληξε η απόδοση του, το Σάββατο. Ήταν πολύ καλός στην προετοιμασία και επίσης πολύ καλός με την εθνική του ομάδα, οπότε είναι κάτι πολύ καλό για εμάς να έχουμε δύο ποιοτικούς καλούς τερματοφύλακες. ”

“ Ξεχνάμε επίσης και τον τρίτο μας τερματοφύλακα (Jaros), ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός. Συνήθως σε όλες τις θέσεις έχουμε δύο παίκτες, αλλά τερματοφύλακες έχουμε τέσσερις. Πρέπει να έχεις ένα δυνατό ρόστερ, γιατί μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί ή οτιδήποτε άλλο. Ήμασταν ευχαριστημένοι που τον είδαμε να κρατά το μηδέν, όχι πως δεν έπρεπε να ενεργήσει για να το κρατήσει, αλλά τα κατάφερε και είμαστε χαρούμενοι. ”

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Trent Alexander-Arnold ανέφερε:

“ Είναι ωραίο να το ακούς και να το διαβάζεις γιατί νομίζω ότι όλοι θυμόμαστε την ημέρα που ο Jurgen έφυγε και τι σήμαινε αυτό για εκείνον. Είναι ωραίο να τον ακούς να λέει το αυτό για τον νέο του προπονητή μετά από λίγους μήνες. Δεν είναι πάντα εύκολο να μπεις και να αντικαταστήσεις έναν προπονητή σαν αυτόν. ”

“ Το μόνο που ξέρω είναι ότι μιλάμε για έναν παίκτη που κέρδισε το Champions League και ένα πρωτάθλημα. Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι ήταν καλός αμυντικός σε όλη του τη ζωή. Το θέμα δεν είναι αν είναι ικανός να κάνει πράγματα. Είναι περισσότερο για το ποσοστό συγκέντρωσής του. ”

Πως βλέπει ως τώρα την West Ham:

“ Έχουν πραγματοποιήσει ένα δύσκολο ξεκίνημα ως τώρα, είχαν όμως και ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έχουν αντιμετωπίσει πολλούς καλούς αντιπάλους και έχουν υπάρξει άτυχοι τα παιχνίδια τους, με καλά διαστήματα. ”

“ Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και έφεραν καλούς παίκτες το καλοκαίρι. Θα επιστρέψουν πιο δυνατοί, λόγω όλης αυτής της ποιότητας που έχουν και της ποιότητας που έφεραν το καλοκαίρι. Ελπίζουμε όμως να τους πάρει μερικές έξτρα μέρες! ”

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας πρόσθεσε:

“ Η άμυνα ήταν πολύ καλή, αν και στο τελευταίο μας παιχνίδι νομίζω ότι χρειαζόμασταν τον τερματοφύλακά μας πάρα πολλές φορές για να κρατήσουμε το μηδέν… υπάρχουν πολλές δύσκολες ομάδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε ακόμα, οπότε ας δούμε πού βρισκόμαστε όσον αφορά το να μην δεχτούμε γκολ. Ίσως το πρόγραμμα των αγώνων να ήταν φιλικό μαζί μας όσον αφορά τον πίνακα του πρωταθλήματος. ”

Ρωτήθηκε για το αν θα είναι ο Trey Nyoni στην αποστολή:

“ Ας δούμε πρώτα πώς θα έρθουν όλοι σήμερα το πρωί και μετά θα κάνουμε ένα σχέδιο για κάθε παίκτη. Όπως το βλέπω τώρα, θα υπάρχει μια δίκαιη ευκαιρία να είναι στην ομάδα μας και όχι στην U21s. ”

“ Μόλις έγινε 17, είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο και μόνο και μόνο μέσα από την προπόνηση με όλους αυτούς τους ποιοτικούς παίκτες που έχουμε στο κέντρο μας, μπορεί να βοηθηθεί. Χρειάζεται ποιοτικά λεπτά, καταλαβαίνω γιατί όλοι τον βλέπουν ως ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. ”

Τέλος, για το αν έχει δώσει έξτρα κίνητρο στον Luis Diaz:

“ Έτσι όπως έχω παρακολουθήσει την Liverpool, τα τελευταία οκτώ ή εννέα χρόνια, πάντα έβλεπα παίκτες με πολύ μεγάλο κίνητρο. Κάθε προπονητής έπαιρνε το μάξιμουμ από τους παίκτες. ” Είπε ο Slot.

“ Εξακολουθώ να βλέπω την ενέργεια που έβγαζε και με τον Jürgen όλα αυτά τα χρόνια. Αν εσείς βλέπετε κάτι περισσότερο, είναι φυσιολογικό διότι έχετε δει περισσότερα παιχνίδια από ότι εγώ. Έτσι όπως έχω παρακολουθήσει εγώ την ομάδα, έχω παρατηρήσει πως όλοι οι παίκτες ήταν πολύ επιθετικοί και ακόμη παραμένουν. ”

Ο Arne Slot μίλησε ενόψει West Ham.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com