Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Slot για Bournemouth, Alisson και Nunez

Ο Slot για Bournemouth, Alisson και Nunez

Ο Arne Slot μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Bournemouth για την Premier League.

Αρχικά ρωτήθηκε για το αν η κούραση έπαιξε ρόλο με τη Forest:

“ Δεν νομίζω ότι αυτό ήταν το κύριο ζήτημα αν ήταν καν θέμα. Θα περίμενες ότι οι παίκτες θα ήταν κουρασμένοι απέναντι στη Milan, αλλά ήμασταν πολύ δυνατοί. Πρέπει να δώσετε τα εύσημα στη Forest, μας έκαναν πολύ δύσκολο. Αυτή είναι πάντα η κύρια αντίσταση – η ομάδα που αντιμετωπίζεις, όχι ο αριθμός των αγώνων που παίζεις. ”

“ Υπήρχαν περισσότερα πράγματα για τα οποία δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από όλα τα άλλα παιχνίδια που παίξαμε. Προτιμώ να παίζω ενάντια σε ένα χαμηλό μπλοκ άμυνα, καθώς έχεις περισσότερη κατοχή μπάλας. ”

Για τον Darwin Nunez είπε:

“ Χρειάζεται το ίδιο όπως όλοι οι άλλοι, δούλεψε πολύ σκληρά και τα γκολ θα έρθουν, αυτό έκανε κόντρα στη Milan, μπήκε για την ομάδα και μετά ως αποτέλεσμα οι επιθετικοί έχουν γκολ ή ασίστ. Συνέβη με τον Cody, οπότε αν παίξεις για μια ομάδα όπως η Liverpool, θα τα πάρεις. ”

“ Για μένα είναι η δουλειά που κάνεις χωρίς μπάλα. Θα πάρει την ευκαιρία του στο εγγύς μέλλον, παίζουμε πολλά παιχνίδια, είναι όλο και πιο fit και καταλαβαίνει μέρα με τη μέρα τι θέλουμε από αυτόν. Αλλά είναι σε ανταγωνισμό με τον Diogo που τα έχει πάει καλά. Ο Darwin επέστρεψε με αυτοπεποίθηση από το Copa America. ”

Για τη Bournemouth:

“ Η Bournemouth ξεκίνησε αρκετά καλά με μια νίκη κόντρα στους γείτονές μας. Ο προπονητής έχει κάνει τρομερή δουλειά εκεί, ωραίο ποδόσφαιρο και έχει αναπτύξει παίκτες. Όλα τα εύσημα σε αυτόν, αλλά ελπίζουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι απέναντι στη Forest. ”

“ Ήταν επιθετικοί εδώ την περασμένη σεζόν και πέτυχαν ένα γκολ με υψηλή πίεση και περιμένουμε το ίδιο. Ο αθλητικός διευθυντής έκανε καλή δουλειά εκεί για πολλά χρόνια και ίσως γι’ αυτό τον ήθελε η Liverpool. ”

“ Η σχέση με τον Richard Hughes ήταν καλή από την αρχή, γνωριζόμαστε καλύτερα. Γνωρίζει τις ιδέες μου. Ήξερε ήδη πολλά και ήξερε περισσότερα για μένα παρά μόνο αποτελέσματα, αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήθελα να πάω στη Liverpool. ” Τόνισε ο Slot.

Για τον Alisson που είναι αμφίβολος:

“ Ο Alisson είναι αμφίβολος για αύριο και θα πρέπει να δούμε αν θα μπορέσει να προπονηθεί σήμερα. ”

“ Έχει ένα μικρό πρόβλημα με έναν από τους μυς του. Αναρωτιόμαστε αν αυτό το παιχνίδι αύριο είναι πολύ νωρίς για εκείνον ή όχι. Δεν το έπαθε στο παιχνίδι με τη Milan, το ένιωθε πριν και από τότε νιώθει όλο και περισσότερο. Τώρα πρέπει να δούμε αν είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο. ”

Για τη σημασία του διπλού στο San Siro:

“ Δεν ήταν μόνο για την ανάκαμψη μετά την ήττα από τη Forest. Τα δύο τελευταία χρόνια που παίξαμε στην Ευρώπη είχαμε κάποιες δυσκολίες στο Champions League πριν από δύο χρόνια και την περασμένη σεζόν όταν ήρθε η Atalanta ήταν μια δύσκολη στιγμή, οπότε είχαμε κάτι να αποδείξουμε. ”

“ Οι ομάδες της Liverpool του παρελθόντος και ορισμένοι από αυτούς τους παίκτες έχουν θέσει υψηλά πρότυπα στην Ευρώπη και πρέπει να προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε σε αυτά τα πρότυπα και κάναμε ένα καλό βήμα. Η απόδοση δείχνει ότι μπορούμε να κυριαρχήσουμε σε ένα γήπεδο που δεν είναι το Anfield. ”

Για το Αγγλικό επιβαρυμένο πρόγραμμα:

“ Στην Ολλανδία παίζουμε επίσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μόνο μια διαφορά είναι η επόμενη εβδομάδα που είναι το League Cup. ”

“ Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι διαφορετικό, αλλά η Premier League έχει τέσσερα επιπλέον παιχνίδια και το League Cup. Από την αρχή μέχρι τώρα έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια όσο και στη Feyenoord – αυτό δεν με αφορά. ”

“ Αλλά η κύρια διαφορά με της Premier League με την Ευρώπη είναι ότι πρέπει να παίξουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Η ποιότητα του πρωταθλήματος, της Forest και της Bournemouth, είναι πολύ υψηλότερη από ό,τι αν παίξεις στην Eredivisie απέναντι σε μια ομάδα που δεν διεκδικεί την πρώτη εξάδα. ”

“ Σκεφτόμαστε τι θα ακολουθήσει, γνωρίζουμε ότι είναι μια μεγάλη σεζόν. Χρειαζόμαστε πολλούς παίκτες, έτσι χρειάζονται και αυτοί κάθε τόσο χρόνο και το λαμβάνουμε υπόψη όταν κάνουμε μια ενδεκάδα. ”

Αν θεωρεί πως ο Gakpo έδωσε απαντήσεις με την απόδοση του στο Μιλάνο:

“ Το παιχνίδι του μπορεί να προήλθε από θυμό, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι θυμό για να παίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάθε φορά που παίζεις, αν παίζεις κάθε εβδομάδα ή παίζεις μια στο τόσο, πρέπει να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Νομίζω ότι ωφελείται από δύο πράγματα, εκτός από τον θυμό – αυτό είναι το δικό του προσόν, ξέρουμε πόσο ξεχωριστός παίκτης είναι, και ωφελείται από τους παίκτες γύρω του, την ομάδα και τη δομή, τη στιγμή που παίρνει την μπάλα και ότι παίρνει την μπάλα όταν βρίσκεται στις σωστές θέσεις. Αυτό τον έκανε να έχει μια εξαιρετική απόδοση, αλλά αυτός με τον οποίο είναι ανταγωνιστικός (Luis Diaz) έχει επίσης μερικές καλές επιδόσεις, οπότε αυτό εννοώ με το ότι όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα. “

“ Αυτοί οι παίκτες που παίζουν όλοι για τη Liverpool έχουν όλοι ποιότητα – δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης που να μην έχει ποιότητα – οπότε αν μπορούν να παίξουν καλά, ανεξάρτητα αν αυτό προέρχεται από θυμό ή όχι, και απλά δουλέψουν σκληρά, αυτό θα οδηγήσει σε καλές επιδόσεις. ”

Τέλος, για το κοινό του Anfield:

“ Η μόνη μου διαμαρτυρία ήταν για το πώς παίξαμε, εμείς ως ομάδα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί χρειάζονται κάτι για να μείνουν πίσω από την ομάδα και δεν νομίζω ότι το κάναμε αρκετά. Αν δεν παίξουμε αρκετά καλά, ίσως αυτό μπορεί να μας βοηθήσει, αν φαίνεται ότι μπορεί να μην είναι η μέρα μας, αλλά μου αρέσει να κοιτάμε τον εαυτό μας – αν τα πάμε καλύτερα, οι οπαδοί μας θα απολαύσουν αυτό που βλέπουν. Ξεκινάμε με το να πάμε καλύτερα αύριο. Αλλά ίσως οι οπαδοί μπορούν να μας δώσουν μια επιπλέον ώθηση. ”

Η συνέντευξη τύπου του Arne Slot ενόψει Bournemouth.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com