Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Arne Slot εξήγησε γιατί δεν θα μπαίνει στα αποδυτήρια του AXA

Ο Arne Slot εξήγησε γιατί δεν θα μπαίνει στα αποδυτήρια του AXA

Ο Arne Slot εξήγησε γιατί σπάνια θα μπαίνει στα αποδυτήρια των παικτών στο προπονητικό κέντρο AXA, καθώς έκανε το γύρο του προπονητικού κέντρου της Liverpool.

Ο Slot έχει μετακομίσει επίσημα στο γραφείο του στο AXA και θα ξεκινήσει τη δουλειά με τους παίκτες του στις αρχές Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Πριν από αυτό, όμως, ο νέος προπονητής θα είναι απασχολημένος με τον σχεδιασμό της πρώτης του σεζόν, συνεργαζόμενος στενά τόσο με το προπονητικό του επιτελείο όσο και με τον αθλητικό διευθυντή Richard Hughes.

Ο διορισμός του Hughes έχει σκοπό να αποφορτίσει τον Slot, ο οποίος προσλήφθηκε σκόπιμα ως προπονητής και όχι ως μάνατζερ, με κύριο μέλημά του το γήπεδο. Αλλά ο Ολλανδός είναι επίσης πρόθυμος να δώσει στους παίκτες τον χώρο τους, όπως δήλωσε στην ομάδα των μέσων ενημέρωσης του συλλόγου κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο προπονητικό κέντρο AXA.

«Εγώ που βρίσκομαι εδώ μέσα, δεν θα το έβλεπες και τόσο συχνά» εξήγησε ο Slot, καθώς περιεργαζόταν τις εγκαταστάσεις των αποδυτηρίων. «Ίσως το καθόλου είναι λίγο υπερβολικό, ίσως να τηλεφωνήσω σε κάποιον και να πω «μπορείς να έρθεις μαζί μου». Αλλά μετά τη προπόνηση θα πρέπει να μιλήσουν για εμάς, για μένα, εδώ μέσα, με όλη την ελευθερία που έχουν, αντί να φοβούνται ότι κυκλοφορώ συνεχώς».

Αυτός ο διαχωρισμός δεν θα είναι κάτι καινούργιο για τους παίκτες, με τον Jurgen Klopp να ακολουθεί παρόμοια προσέγγιση, εμπιστευόμενος την ηγετική του ομάδα να εκπληρώσει τους ρόλους της εκτός γηπέδου προπόνησης.

Πιο πρόσφατα, αυτό περιελάμβανε τον αρχηγό Virgil van Dijk, τον υπαρχηγό Trent Alexander-Arnold και τα ηγετικά στελέχη Andy Robertson, Alisson και Mohamed Salah. Είναι πιθανό να παραμείνει έτσι και μετά την άφιξη του Slot, με τον 45χρονο να ανυπομονεί να γνωρίσει την ομάδα του τόσο ως ανθρώπους όσο και ως παίκτες.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, φυσικά», δήλωσε. «Νομίζω ότι είναι πάντα ωραίο πράγμα να δουλεύεις με παίκτες, με ανθρώπους, αυτό είναι το ωραιότερο πράγμα στη δουλειά σου, θα έλεγα. Έτσι, όχι μόνο με τους παίκτες, αλλά και με τα μέλη του προσωπικού. Νομίζω ότι αυτό σε κρατάει νέο και σου δίνει επίσης ενέργεια – εκτός από τα παιχνίδια, τα οποία είναι πραγματικά ξεχωριστά, φυσικά, επίσης».

Ο Arne Slot εξήγησε γιατί δεν θα μπαίνει στα αποδυτήρια του AXA

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com