Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Rio Ngumoha

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Rio Ngumoha

Η μεταγραφή του Rio Ngumoha από την Ακαδημία της Chelsea σε εκείνη της Liverpool ολοκληρώθηκε και τυπικά, καθώς πέρασε με επιτυχία από τη διαδικασία έρευνας 5 σταδίων της Premier League.

Ο ποδοσφαιριστής αποχαιρέτησε τους Μπλε του Λονδίνου μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram και μετακινήθηκε στο Merseyside, ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά με την Under 18 των Reds.

Ο γεννηθείς το 2008 άσος είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τους Μπλε του Λονδίνου, παρότι είχε ήδη προπονηθεί με την πρώτη τους ομάδα, πριν καν κλείσει τα 16 έτη και είχε μια πολύ καλή πρόταση για νέο συμβόλαιο.

Στη Liverpool πιστεύουν πολύ στο project του νεαρού ταλαντούχου άσου και έσπασαν τα παραδοσιακά μισθολογικά όρια που υπήρχαν στους παίκτες της Ακαδημίας, προκειμένου να δελεάσουν τον Ngumoha να υπογράψει.

Μέχρι στιγμής μετρά κατά μέσο όρο 12,91 ντρίμπλες ανά 90 λεπτά με 63,6% επιτυχία για την ομάδα U16 της Αγγλίας, ενώ έχει επίσης μέσο όρο 0,84 γκολ και ασίστ ανά 90 λεπτά.

Σε ορισμένα scouting reports στο Νησί, ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας εξτρέμ παρομοιάζεται με τον Jamal Musiala της Bayern Munich, ο οποίος είχε περάσει επίσης από τα τμήματα υποδομής της Chelsea.

Ο Rio Ngumoha έχει καταγωγή από τη Νιγηρία και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να παίξει επίσης ως δεκάρι, αλλά και στα δεξιά.

Το μονοπάτι που ήταν διαθέσιμο για νεαρούς παίκτες στη Liverpool ήταν το κλειδί για την απόφασή του, έχοντας δει τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε παίκτες όπως οι Jarell Quansah, Conor Bradley, Jayden Danns, James McConnell, Bobby Clark και Lewis Koumas την περασμένη σεζόν.

Ο Ngumoha αναδείχθηκε παίκτης του τουρνουά όταν η Chelsea Under-16 στέφθηκε πρωταθλήτρια τον περασμένο Οκτώβριο και τον Ιανουάριο, η πρόοδός του ανταμείφθηκε με ένα ντεμπούτο για Chelsea Under-21, ενώ έχει προπονηθεί και με την πρώτη ομάδα των Μπλε.

Στους Reds πήρε το νούμερο 11.

Ο Rio Ngumoha υπέγραψε στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com