Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνησε τρέξιμο ο Jayden Danns

Ξεκίνησε τρέξιμο ο Jayden Danns

Ένα μεγάλο βήμα στο δρόμο προς την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους έκανε ο Jayden Danns την εβδομάδα που μας πέρασε, καθώς ξεκίνησε τρέξιμο στα εξωτερικά γήπεδα του AXA Training Centre.

Ο νεαρός επιθετικός που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν και μπήκε σε αποστολή πρώτης ομάδας 11 φορές υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp, έμεινε εκτός καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ δεν έχει προπονηθεί κανονικά από τα τέλη της περασμένης σεζόν.

Ο λόγος είναι ένας τραυματισμός που αντιμετώπιζε στην πλάτη και ο οποίος αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός, ώστε ο Danns να μην μπορέσει να ακολουθήσει την ομάδα στο καλοκαιρινό pre season tour της, αλλά και να μην ολοκληρώσει ποτέ τον δανεισμό του στην Plymouth.

Όλο αυτό το διάστημα, ο 18χρονος έκανε την αποθεραπεία του με την U21 του Barry Lewtas και σε αυτή θα ενταχθεί αρχικά, μόλις είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Την περασμένη σεζόν, ο Danns όχι μόνο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Liverpool, αλλά σημείωσε και το πρώτο του τέρμα με την Κόκκινη φανέλα στη νίκη με σκορ 3-0 επί της Southampton για το FA Cup, ενώ τον Μάρτιο υπέγραψε νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο Jayden Danns είναι στο δρόμο της επιστροφής.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com