Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέες φωτογραφίες στο φως από away και 3η φανέλα της Liverpool 2024/25

Νέες φωτογραφίες στο φως από away και 3η φανέλα της Liverpool 2024/25

Εν όψει της κυκλοφορίας των νέων εκτός έδρας και τρίτων φανών της Liverpool για την καμπάνια 2024/25, οι τελευταίες φωτογραφίες και των δύο φανελών που διαρρέουν δείχνουν λεπτομέρειες από κοντά.

Η Liverpool έχει ήδη κυκλοφορήσει τη νέα της εντός έδρας στολή για την ερχόμενη σεζόν, αλλά η επόμενη εκτός έδρας και η τρίτη εμφάνιση δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από τον σύλλογο. Παρ’ όλα αυτά, μια σειρά από διαρροές έδωσαν στους φίλους της Ομάδας μια ένδειξη για το τι να περιμένουν όταν τελικά αποκαλυφθούν – η οποία αναμένεται να γίνει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο αντίστοιχα.

Νέες φωτογραφίες από τον λάτρη των κιτ Nguyen Hoang Viet στο Twitter δείχνουν αυθεντικές εκδόσεις της μαύρης εκτός έδρας φανέλας και της λευκής τρίτης φανέλας για το 2024/25.

Ο επίσημος χρωματισμός για το νέο εκτός έδρας σετ της Liverpool είναι «νυχτερινό δάσος/ανθρακί/πλυμένο γαλαζοπράσινο/ιστίο», σύμφωνα με το Footy Headlines. Πρόκειται ουσιαστικά για δύο αποχρώσεις του μαύρου και του σκούρου γκρι, με τιρκουάζ και λευκό για τις λεπτομέρειες – συμπεριλαμβανομένων των «washed teal» μανσέτες και των λευκών λογότυπων.

Η φανέλα διαθέτει γιακά με λαιμόκοψη σε σκούρο γκρι, με σχετικά απλό μοτίβο για μία εμφάνιση που θυμίζει αυτό που φορούσε η Liverpool του Jurgen Klopp το 2019/20.

Εν τω μεταξύ, η νέα 3η εμφάνιση διαθέτει ένα τολμηρό, ολόσωμο σχέδιο με ανοιχτό γκρι σε λευκό, ενώ οι λεπτομέρειες – συμπεριλαμβανομένου ενός εντυπωσιακού γιακά – είναι σε αντίθεση κόκκινο και κίτρινο. Το χρώμα του είναι μια αναδρομή στις δημοφιλείς φανέλες που φορούσαν τη δεκαετία του 1980, με μια ανατροπή που βασίζεται στην εξάρτηση της Nike σε διακριτικά μοτίβα.

Μια σημαντική διαφορά με το τρίτο κιτ αυτής της σεζόν είναι ένα κάθετο διπλό swoosh Nike, το οποίο εμφανίζεται σε όλες τις τρίτες εμφαβνίσεις του κατασκευαστή για την καμπάνια 2024/25.

Η επερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία της Liverpool με τη Nike, μετά από αναφορές ότι έχει συμφωνηθεί νέο συμβόλαιο για την ανάληψη της Adidas από το 2025/26.

Νέες φωτογραφίες στο φως από away και 3η φανέλα της Liverpool 2024/25

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com