Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με 28 παίκτες ταξιδεύει στις ΗΠΑ η Liverpool

Με 28 παίκτες ταξιδεύει στις ΗΠΑ η Liverpool

Με 28 ποδοσφαιριστές αναχωρεί η Liverpool του Arne Slot για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις τις επόμενες ημέρες κόντρα σε Real Betis, Arsenal και Manchester United.

Ο Slot δούλεψε με τους παίκτες του για λίγο περισσότερο από ένα δεκαπενθήμερο και τώρα θα ταξιδέψει μαζί τους την Τρίτη για το Πίτσμπουργκ στην πρώτη στάση σε μια περιοδεία σε τρεις πόλεις.

Η Liverpool επιβεβαίωσε τους παίκτες που θα πετάξουν για τις ΗΠΑ, με αρκετούς βασικούς παίκτες να εξακολουθούν να απουσιάζουν λόγω της συμμετοχής τους σε καλοκαιρινά διεθνή τουρνουά.

Οι Alisson, Virgil van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Cody Gakpo, Diogo Jota, Darwin Nunez και Luis Diaz βρίσκονται ακόμη σε άδεια μετά τη σεζόν.

Ωστόσο, παίκτες όπως ο Mohamed Salah, ο Dominik Szoboszlai, ο Andy Robertson, ο Curtis Jones, ο Wataru Endo και ο Harvey Elliott μπήκαν στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Εκτός παρέμειναν λόγω τραυματισμών οι Bobby Clark και Jayden Danns, καθώς και ο τερματοφύλακας, Fabian Mrozek, ο οποίος όμως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Αναλυτικά οι παίκτες που ταξιδεύουν:

Τερματοφύλακες: Kelleher, Jaros, Pitaluga, Davies

Αμυντικοί: Quansah, Van den Berg, Phillips, Nallo, Robertson, Bradley, Τσιμίκας, Chambers, Beck

Μέσοι: Szoboszlai, Jones, Endo, Elliott, Bajcetic, McConnell, Morton, Stephenson, Nyoni

Επιθετικοί: Salah, Carvalho, Doak, Gordon, Koumas, Blair

Με 28 παίκτες ταξιδεύει η ομάδα του Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com