Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με 25 παίκτες η προπόνηση ενόψει Nottingham Forest

Με 25 παίκτες η προπόνηση ενόψει Nottingham Forest

Η Liverpool συνέχισε την Πέμπτη την προετοιμασία της ενόψει του Σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα με τη Nottingham Forest και ο Arne Slot είδε 25 ποδοσφαιριστές να παίρνουν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στο AXA Training Centre.

Στο Kirkby επέστρεψαν και οι 19 διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, αλλά έμεινε εκτός ο Harvey Elliott, ο οποίος έχει τεθεί knock out για τον επόμενο 1.5 μήνα, λόγω του κατάγματος που υπέστη στο πόδι κατά τη διάρκεια προπόνησης με την U21 της εθνικής Αγγλίας.

Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Alexis Mac Allister, παρά το πρόβλημα στον προσαγωγό που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας έχει επιστρέψει στην προπόνηση ο Curtis Jones, όντας έτοιμος να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή για τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Reds.

Πέρα από τον Jones, στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στη Forest, αναμένεται να βρεθεί και ο Federico Chiesa, ο οποίος δούλεψε αρκετά κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Jaros, Davies

Αμυντικοί: Van Dijk, Konate, Quansah, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας, Bradley

Μέσοι: Mac Allister, Jones, Gravenberch, Szoboszlai, Endo, Nyoni, Morton

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Jota, Nunez, Chiesa, Gakpo

Με 25 παίκτες η προπόνηση ενόψει Nottingham Forest.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com