Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κερδισμένος πιστεύει ότι θα είναι ο Gravenberch με την άφιξη του Slot

Κερδισμένος πιστεύει ότι θα είναι ο Gravenberch με την άφιξη του Slot

Με τον Arne Slot να αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή της Liverpool, ο Ryan Gravenberch μίλησε για το πώς ο συμπατριώτης του Ολλανδός μπορεί να ωφελήσει την καριέρα του.

Ο Gravenberch έφτασε στο Anfield από την Bayern Munich έναντι 38,5 εκατομμυρίων λιρών το περασμένο καλοκαίρι και έπαιξε 38 φορές στην πρώτη του σεζόν με τους κόκκινους.

Δεν έχει καταπλήξει τον κόσμο, αλλά έχει δείξει φευγαλέα δείγματα του λαμπρού ταλέντου που διαθέτει. Τώρα, με τον Slot να αναλαμβάνει την ευθύνη και ο 22χρονος δεν φοβάται τη ζωή μετά τον Jurgen Klopp.

Μιλώντας στην Algemeen Dagblad, ο Gravenberch δήλωσε: «Είναι ένας προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα πρέπει να μου ταιριάζει, θα έλεγε κανείς. Θα το δούμε».

Ο Ολλανδός διεθνής παραδέχτηκε επίσης ότι, παρά τις ολλανδικές του διασυνδέσεις, «δεν του έχει μιλήσει ποτέ (σ.σ. στον Slot). Ούτε καν κατά τη διάρκεια της θητείας μου (του) ως παίκτης του Ajax».

Ο Gravenberch πρόσθεσε ότι η Liverpool είναι ένας «κορυφαίος σύλλογος» και ελπίζει «να παίξει εδώ για τα επόμενα χρόνια».

Θα ελπίζει επίσης ότι θα συμμετάσχει για πολλά χρόνια στην Ολλανδία, αλλά η σεζόν του γύρω από την εθνική ομάδα δεν ήταν και τόσο ομαλή.

Λίγο μετά την ένταξή του στη Liverpool, ο Gravenberch αποφάσισε να μην συμμετάσχει στα προκριματικά του Euro κάτω των 21 ετών και να παραμείνει στο Merseyside, για να προσαρμοσθεί μετά την μετεγγραφή του.

Ως αποτέλεσμα, έμεινε εκτός των επόμενων Εθνικών ομάδων από τον Ομοσπονδιακό προπονητή Ronald Koeman και τον προπονητή κάτω των 21 ετών Michael Reiziger.

Τώρα συμμετέχει και πάλι στην ομάδα της Ολλανδίας και ελπίζει να πάει στο Euro 2024, λέγοντας: «Είχα μια κουβέντα με τον Koeman και νομίζω ότι το θέμα έχει κλείσει. Δεν θα παίζει πλέον ρόλο, διαφορετικά ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν θα με καλέσει για αυτό το καμπ, νομίζω».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι τόσο κουρασμένος όσο είμαι μετά από μια σεζόν όπου έχεις παίξει τα πάντα. Δεν έχω παίξει τα πάντα. Μπορεί αυτή η φρεσκάδα να είναι πλεονέκτημα; Λοιπόν, είμαι έτοιμος αν με ρωτάτε. Τέλος πάντων, πρώτα ας συμμετέχουμε στην τελική επιλογή. Είχα πάντα την αίσθηση ότι με είχαν στο στόχαστρο τους- μια φορά ήρθε και ο ομοσπονδιακός προπονητής στο Liverpool.
Ο Marten (de Roon) είναι τραυματίας και αυτό είναι πρώτα απ’ όλα πολύ ενοχλητικό γι’ αυτόν, αλλά αυξάνει τις πιθανότητές μου να πάω στη Γερμανία. Υπάρχει πλέον μια επιπλέον θέση διαθέσιμη στη μεσαία γραμμή».

Σε περίπτωση που ο Gravenberch επιλεγεί, θα βρεθεί μαζί με τους Cody Gakpo και Virgil van Dijk στην αποστολή της Ολλανδίας για τα παιχνίδια του ομίλου με Poland, France και Austria.

Κερδισμένος πιστεύει ότι θα είναι ο Gravenberch με την άφιξη του Slot

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com