Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θλίψη στο κόσμο του ποδοσφαίρου: «Έφυγε» στα 76 του ο Sven-Goran Eriksson

Θλίψη στο κόσμο του ποδοσφαίρου: «Έφυγε» στα 76 του ο Sven-Goran Eriksson

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της της Δευτέρας (26/08/204) ο πρώην προπονητής και οπαδός της Liverpool, Sven-Goran Eriksson.

Ο Σουηδός πάλευε εδώ και καιρό με την επάρατη νόσο, με τους γιατρούς να τον έχουν ενημερώσει προ μηνών ότι δεν είχε παραπάνω από έναν χρόνο ζωής.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη τότε, ο Eriksson είχε αναφέρει πως ήταν οπαδός της ομάδας από μικρό παιδί, ακολουθώντας την… προτίμηση του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και το παράπονό του πως, παρά το ότι διετέλεσε προπονητής της εθνικής Αγγλίας, δεν είχε καταφέρει να προπονήσει ποτέ στο Anfield.

Αυτή η ευκαιρία του δόθηκε τον περασμένο Μάρτιο, στο φιλικό παλαίμαχων κόντρα στον Ajax, όπου κάθισε στον πάγκο για τους Liverpool Legends στη νίκη τους με 4-2.

Σε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχει προσφέρει ο κόσμος των Reds, τραγούδησαν όλοι μαζί το You’ll Never Walk Alone για τον Sven.

Με ποστάρισμά της στα social της, η ομάδα αποχαιρέτησε τον Eriksson, αναφέροντας πως «οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Sven σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή»

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com