Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool απέρριψε την προσφορά για τον Nat Phillips

Η Liverpool απέρριψε την προσφορά για τον Nat Phillips

Ο Νat Phillips έχει προσελκύσει προσφορά από την τουρκική Trabzonspor, αλλά η Liverpool έχει απορρίψει την αρχική προσφορά της και η τουρκική ομάδα θα πρέπει να κάνει πρόταση ρεκόρ για τα δεδομένα της, αν τον θέλει.

Όπως αναφέρθηκε την Κυριακή, υπήρχε μια «συγκεκριμένη πιθανότητα» ο κεντρικός αμυντικός να μετακομίσει στην Τουρκία, καθώς η Trabzonspor μπήκε σε διαπραγματεύσεις με τη Liverpool. Η τουρκική πλευρά υπέβαλε προσφορά 4 εκατομμυρίων λιρών και μέλη του Τύπου του Merseyside, συμπεριλαμβανομένου του James Pearce της Athletic και του ρεπόρτερ David Lynch, δηλώνουν ότι έχει απορριφθεί.

Η Liverpool πουλάει τον Phillips στα 8 εκατομμύρια λίρες και προφανώς δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί το 50 τοις εκατό αυτής της τιμής, καθώς «δεν βιάζεται να πουλήσει». Ο 27χρονος μπορεί να αισθάνεται διαφορετικά για αυτό το τελευταίο σημείο, καθώς αναζητά έναν σύλλογο όπου μπορεί να εγκατασταθεί και να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο, αφού τον έστειλαν ως δανεικό την περασμένη χρονιά και κατά πως φαίνεται θα περάσει χρόνο στο περιθώριο στο Anfield.

Σημειωτέον, οι απαιτήσεις των Reds για τον κεντρικό αμυντικό θα απαιτούσαν από την Trabzonspor να τον κάνει το ρεκόρ μετεγγραφής τους, το οποίο σήμερα ανέρχεται σε 5,8 εκατομμύρια £ (6,9 εκατομμύρια ευρώ) μετά την απόκτηση του Majeed Waris το 2014.

Ο Phillips βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε προετοιμασία στο AXA Training Center και έχει προσελκύσει ενδιαφέρον πέρα από την Trabzonspor, με τις Cardiff, Ipswich και Mainz να έχουν προηγουμένως ενδιαφερθεί. Για τις υπηρεσίες του ενδιαφέρεται και η Burnley. Ο νέος προπονητής Scott Parker συνεργάστηκε με τον 27χρονο όσο ήταν δανεικός στην Bournemouth το δεύτερο μισό της σεζόν 2021/22.

Ο αμυντικός, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει 29 εμφανίσεις για τη Liverpool, θα σταθμίσει τις επιλογές του τις επόμενες εβδομάδες, αλλά προς το παρόν, θα είναι ένας πολύτιμος κεντρικός αμυντικός για τον Arne Slot που θα χρησιμοποιήσει στην προετοιμασία της σεζόν.

Με τους Ibrahima Konate, Virgil van Dijk και Joe Gomez να έχουν «εμπλοκή» στο Euro, αφήνει μόνο τον Jarell Quansah στην προπόνηση από την ομάδα των κεντρικών αμυντικών της περασμένης σεζόν.

Η Liverpool απέρριψε την προσφορά για τον Nat Phillips

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com