Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η FSG θέλει να κλείσει τον Pedro Marques της Benfica

Η FSG θέλει να κλείσει τον Pedro Marques της Benfica

Η FSG κινείται για να κλείσει τον τεχνικό διευθυντή της Benfica, Pedro Marques και να του αναθέσει στη συνέχεια την διαδικασία εύρεσης του δεύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου που θα αγοραστεί από τους Βοστωνέζους το επόμενο διάστημα.

Οι διοικούντες των Reds φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην εξαγορά μιας νέας ομάδας, από την οποία θα μπορούν να προκύπτουν νεαρά ταλέντα για την ομάδα της Liverpool και στην οποία θα έχει ρόλο ο Michael Edwards, ο οποίος είναι ο νέος director of football της FSG, με τις αρμοδιότητες του να μην περιορίζονται στους Reds.

Η FSG αρχικά στοχεύει στον Pedro Marques, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή εργάζεται στη Benfica, ενώ κατά το παρελθόν έχει δουλέψει ως προπονητής ομάδες νέων στην Sporting CP, αλλά και αναλυτής απόδοσης στη Manchester City.

Οι Reds είχαν συνεργαστεί μαζί του το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Darwin Nunez είχε μετακινηθεί από τη Λισαβώνα στο Anfield.

Όσο αφορά τη Liverpool, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, αναμένεται να ανακοινωθεί και τυπικά η πρόσληψη του Richard Hughes, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα, μετά την αποχώρηση του από ανάλογο ρόλο στη Bournemouth πριν από δέκα μέρες.

Στον Pedro Marques στοχεύει η Fenway Sports Group.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com