Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συμπαράσταση του Jurgen Klopp στον Diogo Jota

Η συμπαράσταση του Jurgen Klopp στον Diogo Jota

Στο Euro 24 στη Γερμανία αγωνίζονται αυτήν την περίοδο 10 παίκτες των Κόκκινων, εκ των οποίων κάποιοι απολαμβάνουν τις στιγμές αυτές περισσότερο ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι όπως ο Diogo Jota που δεν έχουν δει ακόμα πολύ δράση.

Ο Szoboszlai δεν ζει μάλλον τις καλύτερες στιγμές της ζωής του μετά τις δύο ήττες της Ουγγαρίας, ενώ και ο Trent Alexander- Arnold θα πρέπει να έχει απογοητευτεί με τις αντιδράσεις των οπαδών της Εθνικής Αγγλίας προς το πρόσωπο του, μετά τις δύο φτωχές αποδόσεις της ομάδας του Southgate.

Ο Jota έπαιξε για 27 λεπτά στον αγώνα της Εθνικής Πορτογαλίας εναντίον της Τσεχίας που έληξε με νίκη 2-1 υπέρ των Πορτογάλων και ελπίζει στο μέλλον να συμμετάσχει περισσότερο, ειδικά στον αγώνα εναντίον της Τουρκίας το Σάββατο.

Ο Jota βίωσε πάντως μια απογοήτευση στον αγώνα εναντίον των Τσέχων αφού ένα τέρμα του ακυρώθηκε και αποκάλυψε πως μετά τον αγώνα έλαβε ένα μήνυμα υποστήριξης από τον πρώην manager των Κόκκινων, τον Jurgen Klopp.

Ο 27χρονος Πορτογάλος επιθετικός των Κόκκινων, πέτυχε το τέρμα του στο 87ο λεπτό και στον πανηγυρισμό του έβαλε την μπάλα κάτω από τη φανέλα του φουσκώνοντας έτσι το στομάχι του προς τιμή του 3ου παιδιού που θα ερχόταν στην οικογένεια του. Ήταν μια πολύ ειδική στιγμή για την οικογένεια του Jota, που δυστυχώς την κατέστρεψε το VAR.

«Με την ευκαιρία μου έστειλε (ο Klopp) ένα μήνυμα» είπε ο Jota στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με την Τουρκία (μέσω της O Jogo). «Είναι ένας προπονητής που δεν χάνει καμία λεπτομέρεια. Γνωρίζει πότε πρέπει να μιλήσει στους παίκτες του.
Ήταν ένα μήνυμα υποστήριξης για το γκολ που ακυρώθηκε και το οποίο είχε μια πολύ ειδική σημασία για μένα. Κερδίσαμε όμως τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πλέον σημαντικό»
συνέχισε.

Ο Πορτογάλος μίλησε επίσης και για την φυσική του κατάσταση λέγοντας: «Έχω εργαστεί αρκετά μετά τον τελευταίο μου τραυματισμό ώστε να είμαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Νιώθω καλά και ικανός να ξεκινήσω σε έναν αγώνα. Δεν σας λέω πως μπορώ να παίξω 90 ή 120 λεπτά αλλά νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης» ολοκλήρωσε.

Η συμπαράσταση του Jurgen Klopp στον Diogo Jota

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com