Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επαφή της Liverpool με τον Federico Chiesa!

Επαφή της Liverpool με τον Federico Chiesa!

Την πληροφορία πως η Liverpool εξετάζει τη περίπτωση του Federico Chiesa αποκάλυψε ο Fabrizio Romano!

Οι Reds, όπως φάνηκε και από την υπόθεση του Anthony Gordon, ενδιαφέρονται για μια προσθήκη στην επίθεση και σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, έχουν κάνει διερευνητικές επαφές με τον Ιταλό εξτρέμ, Federico Chiesa.

Ο επιθετικός της Juventus βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή, Thiago Motta, και αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του.

Η Barcelona δεδομένα ενδιαφέρεται για την περίπτωση του, η οποία φαίνεται να είναι αρκετά προσιτή, με τους Ιταλούς να παρουσιάζονται πρόθυμοι να αποδεχθούν προτάσεις κάτω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο παίκτης προπονείται μόνος του, με το συμβόλαιό του να τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και τρομερά ταλαντούχος, ο Chiesa έχει αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, κυρίως με το γόνατο του (έκοψε τον χιαστό του πριν μια διετία), που έχουν ανακόψει τη πορεία της μέχρι τώρα καριέρας του.

Στα 26 του πια, έχει να θυμάται ως το Euro 2020 ως τη κορυφαία στιγμή της καριέρας του,  όπου ως διακριθέντας κατέκτησε τη κορυφή της Ευρώπης μέσα στο Wembley κόντρα στην Αγγλία.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com