Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επέστρεψαν οι πρώτοι 8 παίκτες στο Kirkby

Επέστρεψαν οι πρώτοι 8 παίκτες στο Kirkby

Ημέρα έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι η σημερινή για τη Liverpool στο Kirkby, με τους πρώτους 8 ποδοσφαιριστές, καθώς και τον νέο τεχνικό της ομάδας, Arne Slot να βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής στο AXA Training Centre.

Οι προετοιμασίες της ομάδας του για τη σεζόν 2024-25 πρόκειται να ξεκινήσουν στη βάση τους στο Kirkby, αρχικά με δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών η καθεμία.

Οι Stefan Bajcetic, Conor Bradley, Jarell Quansah και Sepp van den Berg ξεκίνησαν από το πρωί, ενώ από το μεσημέρι θα ακολουθήσουν οι Owen Beck, Curtis Jones, Caoimhin Kelleher και Κώστας Τσιμίκας.

Στις εγκαταστάσεις του AXA Training Centre βρέθηκαν σήμερα και οι Nat Phillips, Harvey Elliott και Fabio Carvalho, οι οποίοι θα περάσουν από αύριο τα εργομετρικά, προκειμένου να ενταχθούν στην προετοιμασία.

Έξτρα ημέρες άδειας έχουν πάρει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες τον Ιούνιο, όπως οι Wataru Endo και Mo Salah, με τον Αιγύπτιο να περνά στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες των διακοπών του.

Επιπλέον ημέρες άδειας έχουν δοθεί στους διεθνείς που έχουν αποκλειστεί από το Euro, ενώ αντίστοιχη θα λάβουν και όσοι ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τόσο στο Euro, όσο και στο Copa America το προσεχές διάστημα.

Επιστρέφουν τις επόμενες μέρες:, Endo, Morton, McConnell, Clark, Salah

Διεθνείς σε Euro και Copa America: Alisson, Jaros, Gomez, Van Dijk, Konate, Robertson, Alexander-Arnold, Szoboszlai, Mac Allister, Gravenberch, Diaz, Nunez, Gakpo, Jota

Με 8 παίκτες αρχικά η έναρξη της προετοιμασίας στο Kirkby.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com