Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δύο γκολ ο Conor Bradley, ασίστ ο Diogo Jota

Δύο γκολ ο Conor Bradley, ασίστ ο Diogo Jota

Δεν σταματούν να σκοράρουν οι ποδοσφαιριστές της Liverpool με τις εθνικές τους ομάδες, καθώς το βράδυ της Τρίτης έστειλε ο Conor Bradley τη μπάλα στα δίχτυα για λογαριασμό της χώρας του, ενώ ο Diogo Jota μοίρασε μια ασίστ με την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Bradlet σκόραρε δύο φορές σε επτά λεπτά στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής νίκης της Βόρειας Ιρλανδίας επί της Ανδόρας με 2-0.

Ο Νο. 84 των Κόκκινων μετέτρεψε μια χαμηλή σέντρα στο κοντινό δοκάρι για το πρώτο του γκολ στη βραδιά, πριν από σκοράρει και με μια καλά εκτελεσμένη κεφαλιά μέσα από την περιοχή, για να σημειώσει το τελικό 2-0.

Κατά τα άλλα, ο Diogo Jota ήρθε από τον πάγκο στο ημίχρονο της φιλικής νίκης 3-0 της Πορτογαλίας επί της της Ιρλανδίας του τερματοφύλακα, Caoimhin Kelleher.

Ο επιθετικός κατέγραψε μια ασίστ για το τελικό γκολ της χώρας του στη βραδιά, δίνοντας μια χαμηλή μπάλα στα πόδια του Cristiano Ronaldo μέσα στην περιοχή του πέναλτι, ο οποίος σκόραρε το δεύτερο γκολ του αγώνα μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Felix.

Και, νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Wataru Endo ήταν αρχηγός της Ιαπωνίας σε μια νίκη 5-0 επί της Συρίας, καθώς η χώρα του έκανε έξι νίκες σε έξι ματς στον όμιλο για να προκριθεί στην επόμενη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στο ασιατικό τμήμα.

Ο Conor Bradley πέτυχε 2 τέρματα με την εθνική.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com