Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα προχωρήσει του Mamardashvili αν η Liverpool δεν φτάσει τα 40 εκ.

Δεν θα προχωρήσει του Mamardashvili αν η Liverpool δεν φτάσει τα 40 εκ.

Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από την υπόθεση απόκτησης του Giorgi Mamardashvili, καθώς η Liverpool δεν έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής τις οικονομικές απαιτήσεις της Valencia.

Ο Γεωργιανός τα βρήκε την περασμένη εβδομάδα με την πλευρά της Liverpool, καθώς είναι θετικός στο να υπογράψει στην ομάδα (με τη συμφωνία να ενεργοποιείται επίσημα το επόμενο καλοκαίρι) και να παραχωρηθεί δανεικός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (από τη Valencia) στη Bournemouth, προτού ενταχθεί στο ρόστερ των Reds το 2025.

Η μεταγραφή του ωστόσο δείχνει να έχει κολλήσει, αφού οι Reds δεν δείχνουν διατεθειμένοι ως τώρα να φτάσουν τα €40 εκατομμύρια που ζητά ο Ισπανικός σύλλογος, για να πει το σχετικό «ναι» στην παραχώρηση του.

Οι Reds την προηγούμενη εβδομάδα έκαναν επίσημη πρόταση για τον keeper, η οποία έφτανε τα €35 εκατομμύρια, μαζί με τα μπόνους (30+5), με το συγκεκριμένο ποσό να μην είναι όμως αρκετό, για να κλείσει το deal.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από το Golsmedia.com και τον ρεπόρτερ των Νυχτερίδων, Hector Gomez, η Valencia ενημέρωσε την πλευρά του ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα από €40 εκατομμύρια και αν η Liverpool δεν φτάσει σε αυτά τα χρήματα, εκείνος θα παραμείνει στο Mestalla.

Στασιμότητα λόγω του οικονομικού τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση του Mamardashvili.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com