Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από τον αγωνιστικό χώρο στην κερκίδα με fans ο Giorgi Mamardashvili!

Από τον αγωνιστικό χώρο στην κερκίδα με fans ο Giorgi Mamardashvili!

Ο Giorgi Mamardashvili μπορεί να μην είναι επίσημα παίκτης της Liverpool μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ήδη τραβά την προσοχή των Red fans αφού ηγήθηκε στους πανηγυρισμούς για τη νίκη της Γεωργίας στο Nations League.

Η Liverpool απέκτησε τον Mamardashvili από τη Valencia σε μια συμφωνία αξίας £29 εκατομμυρίων και θα παραμείνει στη Valencia μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όταν θα κάνει την επίσημη μετακίνηση του στους Κόκκινους. Ο 23χρονος είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μελλοντικής ενίσχυσης του τμήματος τερματοφυλάκων των Reds, με τον Γεωργιανό να αποτελεί ένα συναρπαστικό ταλέντο με εμπειρία σε συλλογικό και διεθνές επίπεδο.

Το Σάββατο, ο νυν (ακόμα) τερματοφύλακας της Valencia, ξεκίνησε το 22ο παιχνίδι του για τη χώρα του στη συνάντηση του Nations League με την Τσεχία παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη νίκη τους με 4-1.

Και οι οπαδοί της Liverpool είχαν την ευκαιρία να δουν τον χαρακτήρα του, καθώς πήδηξε στις κερκίδες στο τέλος του αγώνα για να συμμετάσχει στους πανηγυρισμούς, οι οποίοι περιλάμβαναν και τον έλεγχο του μεγαφώνου! Οδήγησε τους Γεωργιανούς ultras ενώ οι συμπαίκτες του παρακολουθούσαν και συμμετείχαν από το γήπεδο, χωρίς να είναι η πρώτη φορά που εξέφρασε τι σημαίνει να κερδίζεις με τη χώρα του.

Η Γεωργία σημείωσε τα πρώτα τέσσερα γκολ του αγώνα μέσα σε μόλις 33 λεπτά, με την Τσεχία να σημειώνει ένα γκολ παρηγοριάς, στερώντας από τον Mamardashvili το «clean sheet». Ο 23χρονος τερματοφύλακας ολοκλήρωσε τον αγώνα του με τέσσερις αποκρούσεις από xGOT 1.85, συνεχίζοντας την εξαιρετική του φόρμα στη διεθνή σκηνή μετά και την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Euro.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι άλλο θα καταφέρει καθώς η σεζόν προχωρά τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα του.

Μιλώντας για την μετεγγραφή του, ο Arne Slot είπε: «Ο Mamardashvili είναι, νομίζω, ένα από τα παραδείγματα του τι έκανε πολύ καλά αυτός ο σύλλογος στο παρελθόν, υπογράφοντας για το μέλλον, το μακροπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου», εξήγησε. «Αυτός είναι ο λόγος που τον αποκτήσαμε άλλωστε».

Από τον αγωνιστικό χώρο στην κερκίδα με fans ο Giorgi Mamardashvili!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com