Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποκαλύφθηκε ο λόγος απουσίας του Clark από την προετοιμασία

Αποκαλύφθηκε ο λόγος απουσίας του Clark από την προετοιμασία

Με τη Liverpool να είναι πλέον έτοιμη να πετάξει στις Ηνωμένες Πολιτείες για το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας, η απουσία του Bobby Clark από τις πρώτες προπονήσεις τον κάνει να αμφιβάλλει για την συμμετοχή του στο ταξίδι.

Οι Reds θα κατευθυνθούν στο Pittsburgh την Τρίτη ενόψει των φιλικών με τη Real Betis, την Arsenal και τη Manchester United στις ΗΠΑ.

Θα είναι μια ομάδα που θα συγκεντρωθεί από παλιούς και νεαρούς παίκτες, με πολλά από τα βασικά ονόματα του Arne Slot να παραμένουν σε διακοπές, μετά τη συμμετοχή τους στο Euro και το Copa America.

Ενώ η προετοιμασία της σεζόν θα μπορούσε να ήταν μια πολύτιμη ευκαιρία για έναν παίκτη όπως ο Clark, ο 19χρονος μέσος που κατάφερε να περάσει κάτω από τον Jurgen Klopp την περασμένη σεζόν, δεν έχει ακόμη συμμετάσχει. Ο έφηβος αποκλείστηκε από τη δράση πριν το τέλος της περασμένης σεζόν και ενώ βρισκόταν στην ομάδα στο Προπονητικό Κέντρο της ΑΧΑ, εξακολουθεί να κάνει θεραπείες αποκατάστασης.

Αυτό τον απέκλεισε από το φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με την Preston την Παρασκευή και θα μπορούσε επίσης να τον θέσει υπό αμφιβολία για το ταξίδι του Stateside.

Ο Clark προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων ενόψει μιας συμφωνίας δανεισμού αυτό το καλοκαίρι, με τη Salzburg, τη Leipsig και τη Norwich μεταξύ αυτών που τον φλερτάρουν, αλλά η έλλειψη φυσικής κατάστασης είναι πιθανό να ωθήσει αυτή την απόφαση ακόμα πιο πίσω. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο νεαρός δεν θα ήταν μέρος των μακροπρόθεσμων σχεδίων του Slot, καθώς η ανάρρωσή του επιτηρήθηκε στις εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας.

Αποκαλύφθηκε ο λόγος απουσίας του Clark από την προετοιμασία

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com