Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανανέωσε ο Jarell Quansah!

Ανανέωσε ο Jarell Quansah!

Νέο συμβόλαιο με τη Liverpool υπέγραψε ο Jarell Quansah, όπως σας είχαμε ενημερωσει από χθες το βράδυ, το οποίο θα τον κρατήσει στο Anfield για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο 21χρονος στόπερ βρίσκεται στους Reds από την ηλικία των 5 ετών και θα συνεχίσει να φορά την Κόκκινη φανέλα.

Στις δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

“ Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο νέος προπονητής, το προπονητικό του στυλ ήταν σίγουρα ένα τεράστιο μέρος της απόφασης μου (να ανανεώσει) και νομίζω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης. ”

“ Νομίζω ότι οι παίκτες γύρω μου, τους οποίους θέλω να δουλέψω σκληρά και να τους ακούσω, νομίζω ότι είναι οι καλύτεροι στη θέση αυτή τη στιγμή. Έτσι, όπως είπα, μάλλον δεν υπάρχει καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να είμαι. ”

“ Θέλω απλώς να κάνω κάθε βήμα όπως έρχεται, κάθε προπόνηση όπως έρχεται. ”

“ Θέλω απλώς να συνεχίσω να προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος στο προπονητικό και θέλω απλώς να συνεχίσω να προοδεύω, να προσπαθώ να μαθαίνω και να προσπαθώ να γίνομαι όλο και καλύτερος [προσπαθώντας] να μάθω από όλους τους μεγάλους παίκτες, και έχω πολλά στη θέση μου, έτσι ό,τι μπορώ να πάρω από αυτούς προσπαθώ να κάνω μέρα με τη μέρα. ”

“ Ελπίζω προφανώς να πιέσω επίσης (για την ενδεκάδα), ελπίζω ότι δημιουργούμε ένα πολύ καλό περιβάλλον που όλοι μας προκαλούμε για μέρη και όσο το κάνουμε αυτό νομίζω ότι όλοι θα γίνουμε καλύτεροι παίκτες και τελικά θα γίνουμε καλύτεροι ως ομάδα. ”

Ο Jarell Quansah ανανέωσε με τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com