Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα από την Preston σε φιλικό στο AXA Training Centre

Ήττα από την Preston σε φιλικό στο AXA Training Centre

Η Liverpool γνώρισε την ήττα με σκορ 0-1 από την Preston σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στο AXA Training Centre, χωρίς την παρουσία κόσμου.

Οι Reds αγωνίστηκαν με 25 ποδοσφαιριστές, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Arne Slot στον πάγκο τους και δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Robbie Brady να σημειώνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Η Liverpool απείλησε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Ben Doak, για να ακολουθήσει καλή ευκαιρία από τον Mo Salah με ένα καλό βολέ μέσα από την περιοχή, ενώ στη συνέχεια είχε νέα ευκαιρία με κεφαλιά ο Doak.

Η Liverpool απολάμβανε τη συντριπτική πλειοψηφία της μπάλας και δημιούργησε άλλη μια δυνατή ευκαιρία στο 26’. Μια μπάλα μέσα στην περιοχή έφτασε από τον Salah στον Elliott, η προσπάθεια του οποίου όμως εξουδετερώθηκε καθώς ο τερματοφύλακας της Preston, αντέδρασε γρήγορα.

Και στη συνέχεια κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, λίγο πριν το μισάωρο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ. Ο Brady έκλεψε την κατοχή καθώς οι Reds προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα από πίσω και με ένα σκάψιμο πάνω από τον Vitezslav Jaros άνοιξε το σκορ.

Ο Slot έκανε 10 αλλαγές στην ομάδα του στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, στο οποίο τα πρώτα 15 λεπτά πέρασαν χωρίς καμία πραγματική ενέργεια, παρά μόνο δύο άστοχες προσπάθειες από τους Chambers και Koumas.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της επανάληψης ήρθε από τα πόδια του Trey Nyoni, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να σταματά ωστόσο το σουτ του την τελευταία στιγμή και εκείνο του Kaide Gordon στη συνέχεια να καταλήγει στην αγκαλιά του keeper της Preston, με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος.

Liverpool πρώτο ημίχρονο: Jaros, Bradley, Van den Berg, Quansah, Τσιμίκας, Jones, Elliott, Szoboszlai (Endo, 33), Doak, Salah, Carvalho.

Liverpool δεύτερο ημίχρονο: Davies, Stephenson, Nallo, Phillips, Chambers (Beck, 75), Endo (Nyoni, 75), Bajcetic, Morton, McConnell, Koumas (Blair, 75), Gordon.

Ήττα σε φιλικό από την Preston.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com