Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έγκλημα και τιμωρία

Έγκλημα και τιμωρία

Η Liverpool δεν κατέβηκε να παίξει το βράδυ της Πέμπτης έναν Ευρωπαϊκό προημιτελικό για το Europa League κόντρα στην Atalanta και τιμωρήθηκε σκληρά από τους Ιταλούς, οι οποίοι πέρασαν με 0-3 από το Anfield.

Ένα απόλυτο φάντασμα οι Reds, οι οποίοι προσέγγισαν με λάθος τρόπο το ματς και πλέον πρέπει να κυνηγήσουν μια μεγάλη ανατροπή, αν θέλουν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Α’ Ημίχρονο: Με τους Konate και van Dijk στο κέντρο της άμυνας και τους Elliott, Gakpo και Nunez ως επιθετική τριπλέτα ξεκίνησαν οι Reds.

Με μεγάλη ευκαιρία για την Atalanta ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τον Pasalic ωστόσο να μη σκοράρει, για να απαντήσουν στη συνέχεια οι Reds με τις τελικές των Nunez και Mac Allister, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Musso.

Μεγαλύτερη ευκαιρία είχε το σύνολο του Klopp στο 15ο λεπτό, ωστόσο ο Nunez δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε των Ιταλών από θέση τετ α τετ.

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε η Liverpool στο 26’, όταν το εξαιρετικό εντός περιοχής πλασέ του Elliott σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στο κάθετο δοκάρι, ενώ στο 29’ το νέο πλασέ του Jones έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Musso.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 38ο λεπτό, όταν ο Zappacosta βγήκε πολύ ωραία από τα δεξιά και σέντραρε προς τον Scamacca, ο οποίος πλάσαρε και νίκησε τον Kelleher για το 0-1.

Η ομάδα του Gasperini έφτασε μια ανάσα από το 0-2 στην εκπνοή του πρώτου μέρους, όταν ο Koopmeiners βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά νικήθηκε από τον Kelleher.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στον αγώνα οι Robertson, Salah και Szoboszlai αντί των Τσιμίκα, Elliott και Jones.

Ο Koopmeiners απείλησε με φάουλ τον Kelleher στο 54’, για να απαντήσουν στο επόμενο λεπτό οι Reds με μια καλύτερη ευκαιρία από τον Salah και μια τελική από τον van Dijk, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, για να αστοχήσει στη συνέχεια ο Nunez από εξαιρετική εντός περιοχής θέση στο 56ο λεπτό.

Στο 59’ ο Ουρουγουανός παραχώρησε τη θέση του, στον Luis Diaz, στην τέταρτη αλλαγή του Klopp.

Ωστόσο δευτερόλεπτα αργότερα, η Atalanta πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων, όταν ο De Keteleare σέντραρε από τα δεξιά, βρίσκοντας τον Scamacca, για να γράψει ο Ιταλός το 0-2 με ιδανικό πλασέ.

Η Liverpool βρισκόταν σε απόλυτη σύγχυση μετά το 0-2 και η Atalanta έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 στο 64’, ξανά με τον Koopmneirs.

Στο 75’ πέρασε στο ματς και ο Jota αντί του Endo, ενώ στο 79’ έστειλε η Salah τη μπάλα στα δίχτυα, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Οι Reds δεν κατάφεραν να αλλάξουν τον ρυθμό και την απόδοση τους και η Atalanta δεν άλλαξε την προσέγγιση της και είχε άλλη μια ευκαιρία στο 80’, με κεφαλιά του Scamacca, πριν βρει και το 0-3.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 0-3, όταν ο Szoboszlai έκανε μεγάλο λάθος στο κέντρο, ο Scamacca πέρασε με τέλεια κάθετη στον Ederson, του οποίου το σουτ απέκρουσε ο Kelleher, για να σκοράρει στη συνέχεια από κοντά ο Pasalic.

Μετά το 0-3, ο Robertson έσκαψε τη μπάλα πάνω από τον Musso, όμως εκείνη απομακρύνθηκε πριν περάσει τη γραμμή από τον Ruggeri, ενώ στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι Reds απείλησαν μονάχα με ένα αδύναμο σουτ του Szoboszlai.

Liverpool: Kelleher; Gomez, Konate, Van Dijk, Τσιμίκας (Robertson 46′); Endo (Jota 75′), Mac Allister, Jones (Szoboszlai 46′); Elliott (Salah 46′), Gakpo, Nunez (Diaz 60′)

Πάγκος: Adrian, Bradley, Alexander-Arnold, Quansah, Gravenberch, Clark, Bajcetic

Atalanta: Musso, Zappacosta, Hien, Gjimshiti, De Roon, Ruggeri, Pasalic, Ederson, Koopmeiners, De Ketelaere (Miranchuk 89′), Scamacca

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Crystal Palace.

Πολύ κακή εμφάνιση από τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com