Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άκαρπες οι πρώτες συζητήσεις με van Dijk, Salah και Trent

Άκαρπες οι πρώτες συζητήσεις με van Dijk, Salah και Trent

Η Liverpool έχει πλέον στρέψει την προσοχή της στις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν, αλλά και σε πρόωρες επεκτάσεις, όπως συνέβη χθες με τον Jarell Quansah και θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα με τον Ibou Konate.

Το βάρος όμως όπως είναι λογικό έχει πέσει πάνω στις γνωστές περιπτώσεις των Mohamed Salah, Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold, των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Reds πλέον δουλεύουν για την ανανέωση και των τριών ποδοσφαιριστών, ωστόσο οι μέχρι τώρα επαφές με τους εκπροσώπους τους έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, όπως αναφέρεται τα τελευταία 24ωρα στο Merseyside.

Φυσικά, οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα παρατήσουν καμία από τις τρεις καυτές περιπτώσεις, όμως πλέον αναγνωρίζουν απόλυτα τις δυσκολίες που έχει καθεμία από αυτές, για διαφορετικούς όμως λόγους.

Εκείνος που έχει δεδομένα προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλου κορυφαίου Ευρωπαϊκού συλλόγου είναι ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος δέχεται όλο και μεγαλύτερο στενό μαρκάρισμα από τη Real Madrid, το οποίο μάλιστα αναμένεται να αυξηθεί το επόμενο διάστημα, έπειτα από τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο δεξιός οπισθοφύλακας, Dani Carvajal πριν μερικές μέρες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η Marca σε νεότερο δημοσίευμα της, οι κάτοχοι του Champions League θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον 26χρονο από τον Ιανουάριο, προσφέροντας του ένα πολύ καλό συμβόλαιο, αν εκείνος δεν έχει συμφωνήσει μέχρι εκείνη τη χρονική περίοδο με τους Reds.

Οι περιπτώσεις των Mo Salah και Virgil van Dijk είναι λίγο πιο ξεκάθαρες, αφού δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος μνηστήρας που διεκδικεί την υπογραφή τους, ωστόσο αμφότεροι θέλουν να ικανοποιηθούν τόσο οικονομικά, όσο και στη διάρκεια του νέου τους συμβολαίου, ώστε να παραμείνουν στο Anfield, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Οι τρεις άσοι πάντως έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή στην Premier League για λογαριασμό της Liverpool, η οποία θα συνεχίσει τις συζητήσεις με τις πλευρές τους, μέσω του αθλητικού διευθυντή, Richard Hughes.

Σε πρώτο πλάνο οι van Dijk, Salah και Trent.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com