Η Al Hilal επανέρχεται ως βασικός μνηστήρας για τον Darwin Nunez, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Reds.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός ξεκίνησε δυναμικά την προετοιμασία με την ομάδα του Arne Slot, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν μαζί μετά το πέρας του καλοκαιριού.
Πλέον, η ομάδα που φαίνεται να διεκδικεί πιο έντονα τον Nunez, είναι η Al Hilal του Simone Inzaghi, ο οποίος φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του παίκτη.
Όπως ανέφεραν μέσα της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ της Παρασκευής και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο Fabrizio Romano στο X, η Al Hilal παραμένει σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Nunez.
Ο σύλλογος της Saudi Pro League είχε κάνει επίσημη κρούση και προς τη Liverpool τον Ιούνιο, χωρίς ωστόσο να καταθέσει κάποια επίσημη πρόταση.
Οι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον ποδοσφαιριστή να έχει πλέον ενημερωθεί για το πλάνο της ομάδας του Inzaghi.
Ο Nunez νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε ανάψει το πράσινο φως για μετακίνηση στη Napoli, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε, διότι οι πρωταθλητές Ιταλίας δεν μπόρεσαν να φτάσουν τα χρήματα που αξίωνε η Liverpool, παρά τις μακροσκελείς συζητήσεις.
Οι Reds για να παραχωρήσουν τον 26χρονο άσο, ιδανικά θα ήθελαν να εισπράξουν ένα ποσό γύρω στα 60-70 εκατομμύρια ευρώ.



