Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα βγάλουμε κούραση το επόμενο διάστημα»

Robertson: «Θα βγάλουμε κούραση το επόμενο διάστημα»

Ο Andy Robertson μιλώντας στο περιοδικό, Walk On, στάθηκε στο γεγονός πως οι Reds θα πρέπει να παραμείνουν φρέσκοι για το υπόλοιπο της σεζόν, παρά την κούραση που δεδομένα θα έχουν.

Ο Robbo συγκεκριμένα είπε:

“ Το πρόγραμμα ήταν προφανώς αμείλικτο με δύο επιπλέον παιχνίδια στο Champions League και φτάσαμε στον τελικό του Carabao Cup, αλλά είναι στο χέρι μας να είμαστε φρέσκοι. Στο χέρι μας είναι να είμαστε φρέσκοι στο μυαλό και φρέσκοι στο σώμα. ”

“ Το πρόγραμμα έχει ακόμα πολλούς αγώνες και θα υπάρχουν κουρασμένα σώματα, αλλά ελπίζουμε ότι τον Απρίλιο και τον Μάιο θα είμαστε ακόμα φρέσκοι και θα εξακολουθούμε να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο γιατί θα χρειαστεί να το κάνουμε αυτό για να κερδίσουμε οτιδήποτε αυτή τη σεζόν. Εάν το κάνουμε, μας δίνει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία. ”

“ Έχω παίξει σε μερικές πολύ καλές ομάδες της Liverpool. Ήμουν πάρα πολύ τυχερός και νομίζω ότι η ομάδα που κέρδισε το Champions League και την Premier League ήταν μια ξεχωριστή ομάδα. ”

“ Αποδείξαμε τότε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τα μεγάλα τρόπαια. Αυτή η ομάδα έχει σίγουρα τη δυνατότητα να είναι μια πραγματικά ξεχωριστή ομάδα, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κερδίσεις τρόπαια για να το αποδείξεις αυτό. ” Σημείωσε ο Robertson.

“ Αυτή η ομάδα έχει σίγουρα τη δυνατότητα να είναι μια πραγματικά ξεχωριστή ομάδα της Liverpool λόγω της ποιότητας που έχουμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να το δείχνουμε. Ας ελπίσουμε ότι η σεζόν θα καταλήξει με το να κερδίσουμε κάτι. ”

“ Κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθούσε για τη Liverpool μετά (τον Jurgen Klopp) και νομίζω ότι είναι ένα εύσημα για τον προπονητή τώρα που δεν έχετε δει πραγματικά διαφορά όσον αφορά το ότι εξακολουθεί να ανταγωνίζεται στην κορυφή της Premier League. ”

“ Ο προπονητής έχει εφαρμόσει πραγματικά τον τρόπο που θέλει να παίζει και το προσωπικό έχει εργαστεί ακούραστα για να βεβαιωθεί ότι όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι δουλειές μας και πώς να τις κάνουμε. Θέλει να γίνουμε καλύτεροι γιατί ξέρει ότι δεν είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε- αλλά νομίζω ότι δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί μια πολύ καλύτερη αρχή. ” Είπε ο Robertson.

“ Αλλά θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα μεγάλο τρόπαιο – αυτό είναι ξεκάθαρο – και είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να αποδίδουμε για να το κάνουμε αυτό και να τον βοηθήσουμε να ξεκινήσει την κληρονομιά του στη Liverpool. ”

Ο Andy Robertson έχει και φέτος θέση βασικού.

Αφήστε μια απάντηση