Ο Luis Diaz έδωσε το παρών σε εκδήλωση με influencers της πατρίδας του και μίλησε στην κολομβιανή τηλεόραση πριν από την κηδεία του Diogo Jota.
Ο Jota ήταν ο παίκτης που είχε σηκώσει την φανέλα του Κολομβιανού σε αγώνα με την Nottingham Forest στο Anfield, όταν ο πατέρας του είχε πέσει θύμα απαγωγής τον φθινόπωρο του 2023.
«Προφανώς είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να μαθαίνεις για τέτοια νέα, έτσι δεν είναι;» ανέφερε ο Diaz στο Win Sports.
«Το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν ξυπνάς είναι να βλέπεις τα νέα, κάτι που είναι πολύ λυπηρό λόγω αυτού που συνέβη, ειλικρινά.»
«Η οικογένεια ανάμεσά μας, μας έπιασε όλους αιφνιδιασμένους και δεν νομίζω ότι κανείς είναι προετοιμασμένος για τέτοιου είδους νέα.»
«Ήταν ένας συμπαίκτης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άφιξή μου στη Liverpool επειδή η οικογένειά του με καλωσόρισε, με καλωσόρισε και γίναμε πολύ καλοί φίλοι.»
«Είχαμε μια σπουδαία, υγιή αντιπαλότητα και ήταν σημαντικός. Πάντα συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα.»
«Θέλω απλώς να του ευχηθώ πολλή δύναμη, να δώσω πολλή δύναμη στην οικογένειά του, στη σύζυγό του, στα παιδιά του που άφησε πίσω. Γιατί η αλήθεια είναι ότι πρέπει να υποφέρουν πολύ από αυτά τα νέα.»
«Θυμάμαι ότι έκανε μια πολύ, πολύ ωραία κίνηση για εμένα μου και αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου. Όπως είπα και στη φωτογραφία που ανέβασα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.» Πρόσθεσε ο Luis Diaz.
«Θέλω απλώς να του πω να αναπαυθεί εν ειρήνη, ότι θα κουβαλάω στην καρδιά μου έναν σπουδαίο φίλο που θα τον θυμάται πάντα η ομάδα του, η οικογένειά του, οι φίλοι του και όλοι όσοι άφησαν πίσω τους.»



