Ο Luis Diaz σε νέες του δηλώσεις, έθεσε τον επόμενο προσωπικό του στόχο που δεν είναι άλλος, από το να γίνει ο πρώτος Κολομβιανός σκόρερ στην Premier League.
Ο πρώην άσος της Porto έχει σημειώσει 25 τέρματα στην Premier League από το 2022 ως σήμερα και στοχεύει να ξεπεράσει τα 44 του Juan Pablo Angel, αφού πρώτα ξεπεράσει τα 29 του Hugo Rodallega και τα 31 του Hamilton Richard.
Ο Diaz ανέφερε:
“ Τώρα, μαθαίνω για τα στατιστικά όταν οι άνθρωποι τα δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αλλά πόσο ωραίο είναι να πλησιάζεις τόσο σπουδαίους Κολομβιανούς παίκτες όπως ο Hugo και όλοι οι άλλοι. ”
” Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι εκεί κοντά τους και συνειδητοποιώ ότι ίσως κάποια στιγμή τους προλάβω. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι άλλος ένας από αυτούς τους προσωπικούς στόχους που έχω. Ξέρω ότι τα πράγματα πάνε καλά για μένα και είμαι σε αξιοπρεπή φόρμα.
“ Αυτό που θέλω περισσότερο είναι να συνεχίσω να γράφω ιστορία και, πρώτα και κύρια, οι Κολομβιανοί που έρχονται στην Αγγλία για να παίξουν να αφήσουν πραγματικά το στίγμα τους. Αυτό είναι το κλειδί για όλους μας τώρα – να δώσουμε μια θετική εικόνα για τη χώρα μας, όπως έκαναν όλοι.
“ Τώρα όσοι από εμάς εδώ προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα στο μέλλον. ”
Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος που πλησιάζει πρόσθεσε:
“ Όλοι γνωρίζουμε ήδη πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον τίτλο της Premier League. Νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι κάθε χρόνο γίνεται και πιο δύσκολο. Παρόλο που η City το έχει κερδίσει μερικές φορές, εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις. ”
“ Αλλά δουλεύουμε και προπονούμαστε πολύ όμορφα, δημιουργούμε μια μεγάλη ομάδα παικτών, μια μεγάλη οικογένεια και είναι μια πολύ ταπεινή ομάδα που θέλει να προχωρήσει μπροστά και να κοιτάξει το μέλλον. ”
“ Είναι μια ομάδα που θέλει να πάρει αποτελέσματα και να συνεχίσει παιχνίδι με παιχνίδι στο δρόμο για να ελπίζει ότι θα πετύχει μεγάλα πράγματα για αυτόν τον σύλλογο. Αυτό είναι το κλειδί εδώ. ” Σημείωσε ο Diaz.
“ Όπως λέω, το θέμα είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι γιατί υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Πρέπει επίσης να ξεκουραζόμαστε μεταξύ των αγώνων καθώς αυτό θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. ”
