Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μυϊκός ο τραυματισμός του Minamino

Μυϊκός ο τραυματισμός του Minamino

Μυϊκός είναι τελικά ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Takumi Minamino κατά τη διάρκειας της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας.

Ο Taki είχε κληθεί στην εθνική του, ωστόσο δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Ομάν και το περασμένο Σάββατο αποχώρησε, ώστε να επιστρέψει στο Νησί, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε.

Σύμφωνα με τον James Pearce, ο τραυματισμός είναι μυϊκός και μέχρι στιγμής φαίνεται να μην είναι σοβαρός. Κατά πάσα πιθανότητα όμως δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με Leeds και AC Milan.

Στη Liverpool ελπίζουν ο παίκτης να αναρρώσει εγκαίρως για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Crystal Palace και κυρίως για τον αγώνα του Carabao Cup κόντρα στη Norwich, στον οποίον και θα ξεκινήσει, αν είναι στο 100%.

Στην προετοιμασία ο πρώην παίκτης της RB Salzburg πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές, σκοράροντας τρία τέρματα και μοιράζοντας μια ασίστ, όμως δεν έχει χρησιμοποιηθεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League κόντρα σε Norwich, Burnley και Chelsea.

Εκτός από τον τραυματισμό του Minamino, οι Reds έχουν να αντιμετωπίσουν και εκείνους των Bobby Firmino και Harvey Elliott, ενώ θυμίζουμε πως ο James Milner είχε χάσει τους αγώνες με Burnley και Chelsea, λόγω ενοχλήσεων.

Οι Takumi Minamino και Bobby Firmino αντιμετωπίζουν μυϊκά προβλήματα τραυματισμών.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com