Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πέμπτος δανεισμός για Anderson Arroyo

Πέμπτος δανεισμός για Anderson Arroyo

Δανεικός για πέμπτη φορά παραχωρήθηκε ο Anderson Arroyo, ο οποίος ανήκει στην Liverpool από τον Φεβρουάριο του 2018.

Η φετινή σεζόν θα δει τον Κολομβιανό αμυντικό να επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Mirandes, η οποία αγωνίζεται στην La Liga Smartbank, στην δεύτερη δηλαδή κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Πέρυσι είχε παραχωρηθεί δανεικός ξανά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Salamanca UDS, πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία του Ισπανικού ποδοσφαίρου και παίρνοντας μια πρώτη γεύση από το πρωτάθλημα της χώρας.

Η Mirandes στην ανακοίνωση της, αναφέρει τον Arroyo ως κεντρικό αμυντικό, αν και μέχρι πρότινος ο παίκτης αγωνιζόταν μόνο στα δύο άκρα της άμυνας.

Το επίπεδο της La Liga Smartbank μπορεί να μην είναι τόσο υψηλό, όσο εκείνο της Championship, όμως θα μπορέσει να δώσει στον νεαρό αμυντικό πολύτιμες εμπειρίες.

Ο Arroyo πέρα από τις Mirandes και Salamanca UDS, έχει παραχωρηθεί δανεικός και στις Mallorca B, Gent (προπονούνταν με τις ρεζέρβες) και στην Τσέχικη, Mlada Boleslav.

Το συμβόλαιο του με την Liverpool ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και η φετινή σεζόν θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εκείνον, αν και δεν φαίνεται πως θα μπορούσε να έχει ενεργό ρόλο στους Reds ή σε κάποια άλλη ομάδα του Νησιού.

Πέμπτος συνεχόμενος δανεισμός για τον Anderson Arroyo.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com