Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Blackburn

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Blackburn

Αυτό ήταν το βίντεο-μήνυμα του Jurgen Klopp προς τον William Watkins.

Η Liverpool επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην αγωνιστική δράση με φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Blackburn και ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που πραγματοποιεί μετά τους αγώνες της ομάδας μας. Ήταν η πρώτη post match συνέντευξη του Γερμανού μετά από ακριβώς τρεις μήνες.

Για το σημερινό φιλικό και τη νίκη της ομάδας είπε:

“ Δεν ήταν μόνο μια προπόνηση. Για εμάς, ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ και θέλαμε οι παίκτες να παίξουν για 45 λεπτά [αλλά] λόγω λίγων προβλημάτων που δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτό, οπότε δεν είχαμε αρκετούς «πρώτους παίκτες» θα έλεγα, γι ‘αυτό αποφασίσαμε να αφήσουμε τρεις παίκτες να παίξουν για 60 λεπτά. Εντάξει. Φαινόταν πολύ καλό, προφανώς. Φαινόταν πολύ καλό, σχεδόν από την αρχή. Ναι, πρέπει να συνηθίσουμε ξανά να παίζετε ενάντια σε μια βαθιά αμυντική ομάδα και τέτοια πράγματα. Το ποδόσφαιρο ήταν πολύ καλό, οι στόχοι ήταν καλοί και ήταν ένα πολύ καλό απόγευμα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που η Blackburn ήρθε εδώ και μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, γι ‘αυτό τους εύχομαι ό, τι καλύτερο. ”

Για την μη παρουσία οπαδών στις κερκίδες:

“ Ναι, είναι διαφορετικό, φυσικά. Πρέπει να το συνηθίσεις, αλλά μου αρέσει. Μετά από τρεις φορές, είναι εντάξει. Σκέφτηκα πριν – και δεν έχω εμπειρία σε αυτόν τον τομέα – ότι θα ήταν πραγματικά περίεργο, αλλά πρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ατμόσφαιρα στα παιχνίδια. Πρέπει επίσης να είμαστε ζωντανοί, πρέπει να είμαστε κινούμενοι και τέτοια πράγματα. Το να είσαι θετικός για τα πράγματα που έχουν συμβεί και ούτω καθεξής, έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα – και αυτό πρέπει να κάνουμε επίσης. Εκτός από αυτό, είναι το Anfield. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε όλη την ώρα, ότι είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα χωρίς θεατές. Το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το παιχνίδι που είναι αν δεν υπήρχαν θεατές. Το λατρεύουμε όχι μόνο λόγω της ατμόσφαιρας και όλων αυτών των πραγμάτων – αλλά αυτή είναι τώρα η κατάστασή μας, οπότε πρέπει να το πάρουμε αυτό, πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Για τα νέα πρωτόκολλα που θα ισχύουν:

“ Ναι, όλα είναι διαφορετικά. Τα παιδιά πηγαίνουν τώρα στο σπίτι και δεν είχαν ντους. Έβρεχε πριν από το παιχνίδι, οπότε θα ήταν αστείο αν υπήρχε πολύ δυνατή βροχή και έπειτα οδηγήσατε σπίτι με το δικό σας αυτοκίνητο και δεν έχετε ντους. Η συνάντησή μας ήταν εδώ στην αίθουσα συνεδριάσεων. Θέλουμε να το έχουμε έτσι [και] μπορούμε να το οργανώσουμε διαφορετικά στο Anfield όταν παίζουμε εδώ, αλλά δεν έχουμε ιδέα πώς θα είναι σε παιχνίδια εκτός έδρας και πρέπει να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν πιο δύσκολες καταστάσεις, όχι να εκπλαγείτε. Θέλουμε να επικεντρωθούμε πλήρως στο ποδόσφαιρο και ό,τι συμβαίνει γύρω από τους αγώνες, το παίρνουμε όπως είναι. Μπορούμε να κάνουμε ντους; Εάν ναι, ωραία. Εάν όχι, όχι, ας οδηγήσουμε στο σπίτι και το κάνουμε εκεί – όλα αυτά τα πράγματα – και γι ‘αυτό θέλουμε να το συνηθίσουμε, αλλά είναι όλα καλά μέχρι τώρα. Όπως είπα, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για την οργάνωση στο Melwood και τώρα εδώ. Είναι μια πολύ καλή δουλειά που όλοι έκαναν και έτσι είμαι χαρούμενος. Έχουμε περίπου οκτώ ή εννέα μέρες ακόμη. ” Είπε ο Klopp

Πως βλέπει την ομάδα ενόψει επανέναρξης:

“ Ναι, από την πρώτη μέρα φαινόταν πολύ καλή. Το σχήμα είναι σημαντικό, η μορφή και τέτοια πράγματα είναι φυσικά φυσικά, αλλά είναι στάση. Είναι ρυθμός εργασίας. Είναι πράγματα όπως, «είστε έτοιμοι να πάτε για τέτοια πράγματα;» Στο πρώτο παιχνίδι, δεν χρειάζεται να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο μας, αλλά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για ανταγωνισμό, ότι είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε, ότι είμαστε έτοιμοι να βρούμε λύσεις για την επίλυση προβλημάτων ή να βρούμε λύσεις για δύσκολες καταστάσεις. Αυτό πρέπει να είμαστε – και το είδα σήμερα. Τα παιδιά τα πήγαν πολύ καλά και έτσι φαίνονταν από τότε που επιστρέψαμε – και πώς φαίνονταν πριν φύγουμε, έτσι [είναι] μέχρι στιγμής, τόσο καλό. ”

Για το γκολ του Clarkson:

“ Είναι τόσο ωραίο. Όχι μόνο το γκολ, αλλά όταν βλέπετε τις καταστάσεις όταν ήρθε, νομίζω ότι το πρώτο πέρασμα ήταν μεταξύ των δύο επιθετικών, το κατάφερε στη θέση Νο. 6 όπου είναι ήρεμος, γυρίζει και περνάει την μπάλα. Μπορούμε να διδάξουμε πολλά στα παιδιά, αλλά πρέπει να φέρουν πολλά. Προφανώς, η βάση για τον Leighton δεν είναι πολύ άσχημη και ο Jake [Cain] έκανε πολύ καλά επίσης. Όλα τα παιδιά. Για το Sepp [Van den Berg] είναι πάντα δύσκολο για τους κεντρικούς αμυντικούς. Έχουμε τέσσερις, οπότε κάθεται έξω [αλλά] φαίνεται πολύ υποσχόμενος σε προπονήσεις. Ki-Jana, κέντρο-μισό και δεξί-πίσω και φαίνεται πολύ καλό. Τα βλέπετε – όταν ο Harvey [Elliott], ο Curtis [Jones] και ο Neco [Williams] έπαιξαν, φαίνονταν επίσης καλοί. Είναι ωραίο που είναι εδώ και προπονούνται μαζί μας. Ο τρόπος που παίζουμε βοηθά τους παίκτες να αισθάνονται ασφαλείς. ο καθένας υπερασπίζεται και δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεται μόνος σε μια μεγάλη περιοχή όπου δεν έχει την ευκαιρία να ρυθμίσει την κατάσταση. Αυτό μου αρέσει πολύ και για τα παιδιά και ήταν πολύ καλό. Ο Yasser [Larouci], επίσης, φαινόταν πολύ καλός – ήταν καλό και πολύ σημαντικό για εμάς. ”

Με έξι γκολ επέστρεψε η Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com