Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Πατρική φιγούρα ο Klopp»

Robertson: «Πατρική φιγούρα ο Klopp»

Το εγκώμιο του Jürgen Klopp έπλεξε ο Andrew Robertson μέσω του Podcast του Peter Crouch, περιγράφοντας τον και χαρακτηρίζοντας τον ως πατρική φιγούρα για τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Robbo είπε για τον Γερμανό προπονητή:

“ Μας λέει πως ότι πρόκειται να κάνουμε, να δίνουμε το 100%. Προπονούμαστε στο 100%, παίζουμε στο 100% και παρτάρουμε στο 100%. Αυτό το είδατε στο λεωφορείο στους πανηγυρισμούς! ”

“ Μερικοί προπονητές δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο στις κάμερες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτός που βλέπετε. Είναι όπως ακριβώς τον βλέπετε στις συνεντεύξεις τύπου. ”

“ Ένα από τα μεγαλύτερα του προτερήματα είναι ο τρόπος, με τον οποίο διαχειρίζεται τους ανθρώπους. Μερικοί προπονητές συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλους τους παίκτες και γίνεται δύσκολο, αν δεν σου αρέσει αυτός ο τρόπος. Εκείνος μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες και σε διαφορετικούς παίκτες. ”

“ Γνωρίζει ποιοι χρειάζονται μια αγκαλιά και ποιοι χρειάζονται σκληρή αγάπη. Κάνει τα πάντα για εσένα και είναι πατρική φιγούρα. Αν τον απογοητεύσεις, δεν θέλεις να τον κοιτάξεις στα μάτια. ”

Jürgen Klopp και Andrew Robertson μετά τη νίκη επί της Sheffield United.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com