Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν εύκολα την Manchester United στο Old Trafford και θα συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.
Οι Κόκκινοι μπήκαν με τρομερή όρεξη στο παιχνίδι και δεν άφηναν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους αιώνιους αντιπάλους τους. Το σκορ θα ανοίξει στο 34′ με τον Steven Gerrard από τα έντεκα βήματα, πέναλτι που δόθηκε σε χέρι μέσα στην περιοχή του Rafael, σε προσπάθεια του Luis Suarez.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι Κόκκινοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους και πάλι με τον Steven Gerrard από τα έντεκα βήματα στο 46′. Οι Reds θα κερδίσουν και τρίτο πέναλτι, που θα αναλάβει να εκτελέσει και πάλι ο Stevie, αλλά θα αστοχήσει αφού έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του David de Gea. Με την αστοχία του αυτή ο Gerrard έχασε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Jan Mølby (χατ-τρικ με πέναλτι) που κρατούσε από τις 12 Νοεμβρίου 1986. Ο Steven Gerrard αξίζει να αναφερθεί ότι είχε ευστοχήσει στα προηγούμενα δώδεκα χτυπήματα πέναλτι, πριν από το χαμένο εκείνης της ημέρας.
Στην συνέχεια του παιχνιδιού, ο Nemanja Vidic αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 77′, κάτι που συνέβαινε για τέταρτη φορά στον ίδιο παίκτη, σε παιχνίδια μεταξύ των αιωνίων.
Οι Reds θα ολοκληρώσουν τον εύκολο θρίαμβό τους εκείνο το απόγευμα, με γκολ του Luis Suarez στο 84′, από ασίστ του Daniel Sturridge.
Στο Old Trafford βρέθηκαν 75.225 θεατές και διαιτητής ήταν ο γνωστός Mark Clattenburg.
Απολαύστε παρακάτω εκείνο το εύκολο απόγευμα των Reds στο Old Trafford:



