Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ σημαντικός ο Lallana, θα δούμε για το μέλλον του»

Klopp: «Πολύ σημαντικός ο Lallana, θα δούμε για το μέλλον του»

Ο Adam Lallana βρίσκεται σε καλή κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, έχει συνεχόμενα παιχνίδια και μάλιστα την ασίστ για το γκολ του Mane στη νίκη επί της Wolves, αλλά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για το μέλλον του Άγγλου μέσου στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός είπε τα εξής για τον Adam:

“ Όσα αφορούν τον Adam Lallana τα γνωρίζω εγώ και εκείνος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε μια εξαιρετική κατάσταση. ”

“ Είναι πολύ σημαντικός για εμάς αυτή τη στιγμή και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι πως τώρα είναι 100% υγιής και βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος. “

“ Στο μέλλον είτε βρίσκεται εδώ, είτε κάπου αλλού, το μόνο που πρέπει να κάνει, είναι να παραμείνει υγιής στο 100%. ”

“ Είχε μερικούς τραυματισμούς, αλλά τώρα τους έχει ξεπεράσει τελείως. Προπονείται σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο και το σώμα και το μυαλό του βρίσκονται σε μια τέλεια κατάσταση. Το απολαμβάνει και αυτό μπορεί να το δει κανείς σε κάθε δευτερόλεπτο της προπόνησης και όταν παίζει, γιατί έχει μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας.”

“ Αυτά τα θέματα (αν θα ανανεώσει) δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε δημοσίως όμως. Οπότε θα πρέπει να κάνετε περισσότερες εικασίες. ”

Το συμβόλαιο του Adam Lallana ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com