Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είμαστε διαφορετικοί την άλλη εβδομάδα»

Klopp: «Θα είμαστε διαφορετικοί την άλλη εβδομάδα»

Μπορεί η Liverpool να υπέστη βαριά ήττα από την Napoli στο χθεσινό φιλικό των δύο ομάδων στο Εδιμβούργο, ωστόσο ο Jürgen Klopp δεν έδειξε να προβληματίζεται και τόνισε πως η ομάδα θα εμφανιστεί διαφορετική την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή όταν θα αντιμετωπίσει την Manchester City στο Community Shield.

Ο Γερμανός εξήγησε τι δεν πήγε καλά στο φιλικό με τους Ναπολιτάνους:

“ Είναι περίεργο να σου λείπουν 6 παίκτες. Χάνουμε παίκτες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά φέτος ξεκίνησαν τις διακοπές τους μετά την έναρξη της προετοιμασίας μας. Κάναμε προετοιμασία και κάποιοι παίκτες έπαιζαν ακόμη. Αυτό δεν είναι καλό. ”

“ Έτσι όμως έχουν τα πράγματα. Είχαμε προετοιμάσει όλους τους παίκτες όσο καλύτερα μπορούσαμε. Πρέπει να παλέψουμε από την αρχή της σεζόν και να τα δώσουμε όλα. Το καλό είναι πως οι αντίπαλοί μας αναλύσουν θα θεωρήσουν πως είμαστε ένας εύκολος αντίπαλος και θα έχουν ένα εύκολο έργο, εμείς όμως θα παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί την επόμενη εβδομάδα. ”

Μίλησε και για το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Harvey Elliott:

“ Διαθέτει ένα μεγάλο ταλέντο και γι’ αυτό είναι εδώ. Είχε την ευκαιρία να πάει σε όποια ομάδα του κόσμου ήθελε, αλλά επέλεξε την Liverpool. Ήθελε να είμαι μέλος της ομάδας. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε μαζί του. ”

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ο Elliott.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com