Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barcelona – Liverpool (preview)

Barcelona – Liverpool (preview)

Τεράστιο παιχνίδι αύριο το βράδυ με τη Liverpool να αντιμετωπίζει την Barcelona στο Camp Nou για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης τον Ιούνιο.

Οι Reds έρχονται από την πεντάρα επί της Huddersfield και θέλουν να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα των Πρωταθλητών Ισπανίας. Ο Bobby Firmino είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση, καθώς προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη στο Melwood χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Κανονικά βασικός θα αγωνιστεί και ο Mohamed Salah, εφόσον προπονήθηκε σήμερα και δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα τραυματισμού. Διαθέσιμος για τη Liverpool είναι και ο Fabinho, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο κεφάλι.

Ο Joel Matip αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα των Reds και να πάρει τη θέση του Dejan Lovren, ο οποίος είχε ξεκινήσει στον αγώνα της Μεγάλης Παρασκευής. Ο Jordan Henderson θα είναι ξανά βασικός, ενώ δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Klopp ο Naby Keita.

Ο Adam Lallana δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έμεινε εκτός αποστολής.

Στον προηγούμενο γύρο η Liverpool απέκλεισε την Porto με συνολικό σκορ 6-1 και πολύ καλές εμφανίσεις.

Πρωθλήτρια αναδείχθηκε το Μεγάλο Σάββατο η αυριανή αντίπαλος των Reds, Barcelona, καθώς κατέκτησε και μαθηματικά την La Liga με τη νίκη με 1-0 επί της Levante στο Camp Nou. Μπορεί να μην έπεισε με την εμφάνισή της, όμως είχε την τύχη με το μέρος της και κατάφερε να πάρει μια ακόμη νίκη.

Οι Καταλανοί προσπάθησαν να κάνουν rotation στον αγώνα με την Levante, όμως χρειάστηκαν ξανά τον Lionel Messi, για να φτάσουν στη νίκη. Στον προηγούμενο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο της Manchester United και μάλιστα με σχετική ευκολία, με συνολικό σκορ 4-0 και νίκη 3-0 στο Camp Nou.

Ο Ernesto Valverde δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον μακροχρόνιο τραυματία, Rafinha. Η ομάδα του τρέχει σερί 4 νικών σε όλες τις διοργανώσεις και έχει να χάσει από τις 23 Ιανουαρίου σε αγώνα Copa del Rey στην έδρα της Sevilla.

Στο Πρωτάθλημα έχει να ηττηθεί από τις 11 Νοεμβρίου, όταν και έχασε μέσα στο Camp Nou από την Real Betis με σκορ 3-4. Η μοναδική της εντός έδρας ήττα σε ολόκληρη τη σεζόν. Στο Champions League παραμένει αήττητη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Bjorn Kuipers.

Στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο Camp Nou το 2007 η Liverpool του Rafa Benitez είχε φύγει με το διπλό με σκορ 1-2 και τελικά πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά στον δρόμο προς τελικό της Αθήνας.

Reds και Blaugrana κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης στο Camp Nou.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com