Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Suarez: “ Πάντα θα είναι σημαντική για εμένα η Liverpool ”

Suarez: “ Πάντα θα είναι σημαντική για εμένα η Liverpool ”

Η Liverpool αύριο αντιμετωπίζει την Barcelona στο Camp Nou για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και ο κεντρικός της επιθετικός, Luis Suarez μίλησε στην Express για την πρώην ομάδα του και τόνισε πως έχει λαμπρό μέλλον τώρα που διεκδικεί ξανά το πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του διεθνή Ουρουγουανού για τη φετινή Liverpool:

“ Η Liverpool τώρα βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση και το μέλλον της δείχνει να είναι ξανά λαμπρό. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, γιατί οι αποστάσεις των δύο ομάδων είναι πολύ μικρές. ”

“ Η Liverpool τώρα βρίσκεται σε μια θέση, στην οποία θα μπορεί να διεκδικεί το πρωτάθλημα για τα επόμενα χρόνια. ”

“ Το 2014, όταν φτάσαμε πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και τελικά δεν τα καταφέραμε, υπήρξε μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα, γιατί πιστεύαμε πως δεν θα βρούμε ξανά τέτοια ευκαιρία. ”

“ Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η Liverpool έχει ένα καλό ρόστερ και έχει κάνει τις σωστές επενδύσεις. Δεν θα είναι ομάδα έκπληξη της μια σεζόν αυτή τη φορά. ”

Τι σημαίνει η Liverpool για εκείνον:

“ Πάντα θα είναι σημαντική για εμένα η Liverpool. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε έναν πολύ σπουδαίο σύλλογο και να βελτιωθώ ως παίκτης, επίσης αγωνίστηκα για τους εκπληκτικούς οπαδούς της. ” Είπε ο Suarez.

Luis Suarez και Lionel Messi.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com