Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Τρείς παίκτες μας διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου της σεζόν ”

Klopp: “ Τρείς παίκτες μας διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου της σεζόν ”

Μια εκπληκτική πορεία έχει διανύσει η Liverpool στην φετινή Premier League και βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +2 από την Manchester City, με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές της να έχουν ξεχωρίσει και να διεκδικούν το βραβείο του καλύτερου της σεζόν. Σε αυτούς αναφέρθηκε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες δηλώσεις που πραγματοποίησε.

Ο Klopp είπε τα εξής, όταν ρωτήθηκε, αν ο Virgil van Dijk μπορεί να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League:

“ Ο Virgil είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε τους βαθμούς, που έχουμε χωρίς τους πολύ καλούς παίκτες που διαθέτουμε στην ομάδα μας. ” Απάντησε ο Γερμανός προπονητής των Reds.

“ Αν πάρουμε τις τελευταίες 10 εβδομάδες και όχι μόνο αυτές, τότε υποψηφίος για το βραβείο θα είναι και ο Sadio Mane. Αν πάμε στις προηγούμενες 10 εβδομάδες, τότε το βραβείο το διεκδικεί και ο Mohamed Salah. Στο τέλος, το βραβείο θα το κερδίσει ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ”

“ Αν το κερδίσει παίκτης της Liverpool, αυτό θα συμβεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και θα αποτελεί ένα ακόμη σημαδί για το ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. ”

Το περσινό βραβείο το είχε κατακτήσει ο πρώτος σκόρερ της περσινής Premier League, Mohamed Salah.

Ο Salah είχε κερδίσει δίκαια το περσινό βραβείο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com