Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γλυκόπικρη γεύση από το Emirates

Γλυκόπικρη γεύση από το Emirates

Η Liverpool προηγήθηκε στο Emirates με το γκολ του James Milner, όμως ισοφαρίστηκε από τον Lacazette και δεν κατάφερε να φύγει από το Emirates με τους 3 βαθμούς της νίκης.

Α’ Ημίχρονο: Με το κλασικό 4-3-3 ξεκίνησε ο Jürgen Klopp με τον Fabinho να παίρνει ξανά φανέλα βασικού. Στον πάγκο έμεινε ο Shaqiri. Μόλις στο 4’  είχαμε την πρώτη καλή στιγμή του ματς και ήρθε από την Arsenal. Ο Alisson κατάφερε να μπλοκάρει την προσπάθεια του Lacazette. Ο Salah έστρωσε στον Wijnaldum στο 9’, αλλά ο Ολλανδός δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. Ο Gomez έσωσε τη Liverpool στο 14ο λεπτό με προβολή του πάνω σε σουτ του Aubameyang. Η μπάλα έφυγε κόρνερ, μετά από αυτό ένα σουτ του Torreira δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Alisson. Πολύ κοντά στο 1-0 έφτασαν οι Gunners στο 15’ με κεφαλιά του Mkhitaryan. Ο Alisson έκανε λάθος έξοδο και για καλή του τύχη η μπάλα έφυγε έξω. Δοκάρι για τους Reds ο Firmino στο 18’ μετά από εξαιρετική πάσα του Arnold, αμέσως μετά ο Mane έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οσφάιντ από τον βοηθό. Τεράστια ευκαιρία για τη Liverpool στο 23ο λεπτό. Ο Van Dijk βρέθηκε σε θέση φορ μετά από πάσα του Salah και ο Leno πραγματοποίησε μια σπουδαία επέμβαση. Ο Robertson σουτάτει δυνατά στο 24’ και ο Leno μπλοκάρει. Στο 39’ μεγάλη ευκαιρία του Lacazette, ελάχιστα εκτός εστίας πέρασε η μπάλα. Αμέσως μετά μια κεφαλιά του Aubameyang έφυγε ψηλά. Λίγο πριν φύγει το ημίχρονο δεύτερο δοκάρι για τους Reds! Ο Van Dijk έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Leno μετά από εκτέλεση φάουλ. Χωρίς σκορ στα πρώτα 45’.

Β’ Ημίχρονο: Η Arsenal είχε  την κυριαρχία για μεγάλο μέρος του δεύτερο ημιχρόνου, όμως η Liverpool είναι αυτή που βρήκε το γκολ! Με τον James Milner! Ο Mane έκανε μια σέντρα από την αριστερή πλευρά, ο Leno δεν έδιωξε καλά και έστρωσε τη μπάλα στον Άγγλο και εκείνος έγραψε το 0-1 με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής. Στην επόμενη φάση ο Alisson απομάκρυνε σε κόρνερ ένα καλό σουτ του Torreira. Στο 70’ οι Reds άγγιξαν το δεύτερο γκολ με μια κεφαλιά του Firmino, η οποία πέρασε λίγο εκτός εστίας. 74ο λεπτό παι μια ακόμη μεγάλη φάση για τη Liverpool με τον Van Dijk να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Milner και τον Leno να διώχνει. Πρώτη αλλαγή για τη Liverpool στο 80’ με τον Shaqiri να περνά αντί του Firmino. Βρήκαν το γκολ οι Gunners με τον Lacazette στο 82ο λεπτό. Ο Γάλλος κινήθηκε στην πλάτη των Gomez και Van Dijk και με εξαιρετικό τελείωμα σκόραρε. Στο 88’ ο Bellerin προσπάθησε να σκοράρει με ένα αριστερό σουτ, όμως δεν τα κατάφερε. Ο Salah γίνεται αλλαγή στο 94’ με τον Matip να περνά στον αγωνιστικό χώρο. 

Ακολουθεί για τους Reds η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League την Τρίτη στις 19:55.

Ο Milner άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com