Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ας έχουμε και αύριο μια Ευρωπαϊκή βραδιά ”

Klopp: “ Ας έχουμε και αύριο μια Ευρωπαϊκή βραδιά ”

Υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν,θέτει ο Jurgen Klopp.

Επανέρχεται στη δράση αύριο το απόγευμα η Liverpool και ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στη Southampton για την έκτη αγωνιστική της Premier League.

Για τους Firmino και Sturridge ανέφερε :

“ Ο Firmino είναι έτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να σκεφτούμε πως θα παραταχθούμε διαφορετικά. Μπορούν οι Firmino και Sturridge να παίξουν μαζί; Φυσικά και μπορούν. ”

“ Ήταν πολύ θετικός ο Sturridge στο παιχνίδι κόντρα στην PSG. Βοήθησε αρκετά και ήταν καλό για εκείνον. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση. Φανταστικό για τον Danny. Μόνο καλά νέα έχουμε από τον Daniel. ”

“ Πολλά παιχνίδια θα έρθουν, οπότε είναι καλό που έμεινα τόσο ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις τους. Ο Sturridge έχει ρυθμό και μπορεί να αγωνιστεί πολύ καλά. ”

Όσο για τον αυριανό αγώνα και την ατμόσφαιρα του Anfield.

“ Το επόμενο παιχνίδι μας είναι το πιο δύσκολο. Έρχεται στο γήπεδό μας η Southampton. Χρειαζόμαστε ένα καθαρό πλάνο, ώστε να καταφέρουμε να βρούμε τη λύση στον συγκεκριμένο αγώνα. ”

“ Μπορούμε να φτιάξουμε αύριο την καλύτερη μας ατμόσφαιρα ως τώρα; Θα ήταν πολύ όμορφο. ”

“ Παίζουμε στις 15:00 ώρα (17:00 Ελλάδος). Στο ημίχρονο ίσως έχει νυχτώσει, οπότε μετά ας έχουμε ξανά μια Ευρωπαϊκή βραδιά. Μπορούμε να το κάνουμε. ”

Παρόμοια εμφάνιση θέλει και αύριο ο Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com