Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp : «Η καλύτερη φετινή μας αντίδραση μετά το 0-1»

Klopp : «Η καλύτερη φετινή μας αντίδραση μετά το 0-1»

Και πως να μην χάρηκε ο Jurgen Klopp

Ο Jurgen Klopp δήλωσε περήφανος για την αντίδραση των παικτών του μετά το πολύ γρήγορο γκολ του Vardy και τόνισε μάλιστα πως ήταν η καλύτερη αντίδραση των παικτών του φέτος όταν αντίπαλος βρέθηκε μπροστά στο σκορ.

Οι Reds ήταν καλύτεροι σε όλοι το παιχνίδι από τις φιλοξενούμενες «Αλεπούδες» και πανηγύρισαν μία πανάξια νίκη που χαροποίησε ιδιαίτερα των προπονητή τους.

Ο Klopp απόλαυσε την αντίδραση των παικτών του
Ο Klopp απόλαυσε την αντίδραση των παικτών του

« Δεν θέλεις να είσαι 1-0 πίσω αλλά όταν είσαι θέλεις να δεις την αντίδραση που είδα σήμερα και ήταν η καλύτερη που είχαμε φέτος όταν ο αντίπαλος ήταν στο 1-0.  Δεν είδα κανέναν νευρικό παίκτη ή κάποια αντίδραση αρνητική.  Συνεχίσαμε, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε, δημιουργήσαμε, δημιουργήσαμε.  Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί.  Η δύναμη της Leicester είναι η κόντρα και η γρήγορη μετάβαση.  Αν είσαι πίσω με 1-0, το κάνει πιο εύκολο για αυτούς.  Τα πήγαμε πολύ καλά όμως. Χώρια από το αποτέλεσμα, μου άρεσε πολύ το πρώτο ημίχρονο» είπε ο Klopp προτού αναφερθεί στην υπομονή που έδειξε η ομάδα του παρά τις χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο :

« Όλοι στο γήπεδο αντέδρασαν σωστά και σίγουρα είπαν ουάου! Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει φέτος.  Στο ημίχρονο ξέραμε πως έπρεπε να συνεχίσουμε και απλά να αλλάξουμε κάποιες αποφάσεις.  Έπρεπε να δοκιμάσουμε ξανά, ξανά και ξανά και να μείνουμε ψύχραιμοι.  Αυτό ήταν το πιο σημαντικό.  Ενοχλείσαι ασφαλώς μετά την τρίτη-τέταρτη χαμένη ευκαιρία.  Αλλά θα έρθουν κι άλλες.  Όσο δεν δεχόμαστε γκολ μπορούμε πάντα να σκοράρουμε.  Αυτό κάναμε με δύο φανταστικά γκολ.  Το αξίζαμε και είμαι πολύ χαρούμενος.» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com