Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει ο Kent και κρίνεται το μέλλον του τα Χριστούγεννα

Επιστρέφει ο Kent και κρίνεται το μέλλον του τα Χριστούγεννα

Kent

Ο Ryan Kent που είναι δανεικός στη γερμανική Freiburg επιστρέφει στο Liverpool ενόψει των Χριστουγέννων και στη Liverpool σκέφτονται αν θα διακόψουν το δανεισμό του στην Bundesliga.

Κληρώνει τις γιορτές για το μέλλον του Ryan Kent
Κληρώνει τις γιορτές για το μέλλον του Ryan Kent

H Freiburg δεν έχει ξανά επίσημη υποχρέωση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου και με τον παίκτη στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Championship, οι Reds σκέφτονται τι είναι καλύτερο για το μέλλον του νεαρού εξτρέμ. Ο Kent έχει αγωνιστεί σε 6 από τα 17 παιχνίδια της Freiburg στην Bundesliga ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 25 Νοεμβρίου και την αναμέτρηση απέναντι στη Mainz.

O Klopp σκόπευε το καλοκαίρι να κρατήσει τον Kent μετά την εντυπωσιακή του προετοιμασία αλλά έδωσε το ΟΚ για το δανεισμό του μόλις την 31η Αυγούστου. Αν διακοπεί ο δανεισμός, δεν αποκλείεται ο παίκτης να ενταχθεί στην αντρική ομάδα για το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά πιο πιθανό σενάριο είναι ο δανεισμός του σε ομάδα που θα του δώσει μόνιμο αγωνιστικό χρόνο συμμετοχής. Derby, Leeds, Middlesbrough θέλουν ζεστά τον παίκτη και αναμένουμε με ενδιαφέρον την κατάληξη της περίπτωσης του όπως και των Wilson, Woodburn, για τους οποίους όπως σας έγραψε χθες το liverpool.gr είναι πιθανά σενάρια η αποχώρηση και ο δανεισμός αντίστοιχα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com