Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα παιχνίδι Heavy Metal με γλυκόπικρη γεύση!

Ένα παιχνίδι Heavy Metal με γλυκόπικρη γεύση!

Όχι απλώς σκληρό ροκ, αλλά Heavy Metal ήταν το παιχνίδι της Liverpool με τη Sevilla. Μετά από ένα ημίχρονο για κάθε μία ομάδα, η Liverpool απόλεσε το με δραματικό τρόπο ένα προβάδισμα τριών τερμάτων και κάπως έτσι έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρώτη θέση του ομίλου, θέση που στο ημίχρονο της αναμέτρησης έμοιαζε σχεδόν κλειδωμένη!

Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Η Liverpool μπήκε από πολύ πολύ νωρίς με όρεξη να πιάσει τη Sevilla από τα… μούτρα και το κατάφερε μόλις μετά από 85 δευτερόλεπτα αναμέτρησης! Εξαιρετικά εκτελεσμένο κόρνερ από τον Coutinho, ασίστ-σκαλοπάτι από τον Wijnaldum και εύκολο τελείωμα από κοντά για τον Roberto Firmino, ο οποίος χώθηκε εξαιρετικά στην πλάτη των Σεβιγιάνων για να βρεθεί μπροστά από τον Rico. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προσπάθησε να αντιδράσει, χάνοντας ευκαιρία με τον Escudero στο 15ο λεπτό, ενώ λίγα λεπτά αργότερα σπατάλησε μεγάλη διπλή ευκαιρία για το 1-1. Ο Nolito νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Karius αλλά και το δοκάρι, ενώ μόλις λίγα δεύτερα μετά ο Ben Yedder σημάδεψε από πολύ πλεονεκτική θέση ελάχιστα εκτός του δεξιού κάθετου δοκαριού του Karius! Η Sevilla ολοκλήρωσε τριπλέτα μεγάλων ευκαιριών και η Liverpool τιμώρησε! Ο Roberto Firmino κέρδισε κόρνερ στο 30ο λεπτό και από την εκτέλεση οι Reds πέτυχαν το δεύτερο γκολ τους για την βραδιά! Firmino πρώτη κεφαλιά, Mane κίνηση πίσω από την άμυνα σε ένα γκολ ρέπλικα του πρώτου και το 0-2 ήταν γεγονός! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ελάχιστα λεπτά μετά, στο 37ο λεπτό ο Roberto Firmino χτύπησε ξανά, γράφοντας το 0-3 και δίνοντας στη Liverpool ένα τεράστιο προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Mane sevilla

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια. Από την πρώτη της φάση, ένα φάουλ λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, η ομάδα της Σεβίλλης κατάφερε να βρει ένα γκολ με τον Ben Yedder και να πάρει ακόμα μεγαλύτερο ψυχολογικό βοήθημα για την συνέχεια. Η Sevilla άρχισε να γίνεται αισθητή για τα καλά και λίγο μετά κέρδισε και πέναλτι, καθώς ο Alberto Moreno έχασε την μπάλα και βρήκε ενστικτοδώς, αλλά αφελώς, το πόδι του και στο 60 ο Ben Yedder έκανε (με τη δεύτερη φορά, λόγω επανάληψης) το 2-3. O Jurgen Klopp κατάλαβε ότι πρέπει να επέμβει και γι’αυτόν τον λόγο Moreno και Coutinho αφήσανε την θέση τους στους Can και Milner. H Liverpool ηρέμησε έτσι λίγο τον ρυθμό και μάλιστα είχε και μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Γερμανό για το 2-4, όμως ο Eder Banega έκανε την προβολή της τελευταίας στιγμής. Η Sevilla συνέχιζε να πιέζει και ένα ήρεμο βράδυ, όπως φαινόταν αρχικά, εξελίχθηκε σε ένα δραματικό παιχνίδι. Τελικά το δράμα είχε και συνέχεια. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, από τα 4 συνολικά, η Sevilla βρήκε με τον Pizarro το γκολ της ισοφάρισης. Κόρνερ, αναμπουμπούλα και 3-3 για τoυς Ισπανούς, οι οποίοι έτσι στέρησαν από τους Reds την πρόκριση και την πρωτιά. Επόμενο παιχνίδι και τελευταίο για τη φάση των ομίλων είναι με την Spartak Moscow στο Anfield, οπού με νίκη οι Reds κλειδώνουν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στη Σλοβενία και το Maribor – Sevilla, την πρωτιά.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com