Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Στηρίζει την καμπάνια Rainbow Laces η Liverpool

Στηρίζει την καμπάνια Rainbow Laces η Liverpool

Στην ετήσια καμπάνια στήριξης της LGBT κοινότητας θα λάβει μέρος και φέτος η Liverpool, στηρίζοντας την καμπάνια Rainbow Laces, η οποία θα διεξαχθεί από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, θα πάρει μέρος στην καμπάνια από το προσεχές παιχνίδι απέναντι στην Chelsea το Σάββατο, όπου ο αρχηγός της ομάδας, είτε είναι ο Henderson, είτε κάποιος άλλος, θα αγωνιστεί με περιβραχιόνιο στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα αγωνιστούν με κορδόνια στα χρώματα του ουράνιου τόξου και θα κρατάνε σημαίες στα ίδια χρώματα κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο.

Και φέτος θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο ο αρχηγός της Liverpool, στηρίζοντας την καμπάνια Rainbow Laces.
Και φέτος θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο ο αρχηγός της Liverpool, στηρίζοντας την καμπάνια Rainbow Laces.

Επίσης, τα μέλη των LGBT συνδέσμων φιλάθλων της Liverpool, Kop Outs και Mersey Marauders FC, θα μοιράζουν στους φιλάθλους που θα πάνε στο Anfield κορδόνια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, σήματος κατατεθέν του κινήματος, το οποίο εκφράζει την κοινότητα ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανς.

«Έχοντας την ομάδα και τον αρχηγό μας να στηρίζουν την καμπάνια, δίνει νόημα στον ύμνο μας για εμάς, τα μέλη της LGBT κοινότητας, και μας βοηθάει να εκτιμηθούμε ως μέλη της οικογένειας της Liverpool» δήλωσε ο ιδρυτής του Kop Outs, Paul Amann, ενώ ο υπεύθυνος ισότητας της Liverpool, Simon Thornton, ανέφερε: «Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε ξανά την καμπάνια Rainbow Laces και βοηθάμε στην προώθηση της ισότητας στο άθλημα. Είναι κάτι για το οποίο είμαστε παθιασμένοι σαν σύλλογος και συνεχίζουμε να κάνουμε υπερβάσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com