Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ξεχωριστή η επιστροφή για Pellegrino στο Anfield

Ξεχωριστή η επιστροφή για Pellegrino στο Anfield

pellegrino rafa

H επίσκεψη της Southampton στο Anfield στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Premier League συντρέχει με την επιστροφή του Mauricio Pellegrino στο Anfield. O Αργεντίνος πραγματοποίησε δύο περάσματα στους Reds, πρώτα ως παίκτης και έπειτα ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του Rafa Benitez και σίγουρα έχει φανταστικές εμπειρίες από τον καιρό του στο λιμάνι της Βόρειας Αγγλίας.

«Θα είναι πολύ,πολύ ξεχωριστό και όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, μιας και έχω ζήσει καιρό εδώ με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου τα οποία είχαν πάει σχολείο εδώ.» σχολίασε ο Pellegrino. «Δεν είναι μόνο θέμα ποδοσφαίρου, αλλά είναι και για τους ανθρώπους και τις καλές αναμνήσεις που έχω, ξέρω τους ανθρώπους που δουλεύουν εδω. Οι μόνες μου λέξεις είναι ευγνωμοσύνης.»

pellegrino

«Σαν μία πρώτη εμπειρία ως παίκτης, η Αγγλία ήταν μία πολύ καλή περίοδος. Έχω καλές εμπειρίες μιας και κερδίσαμε το Champions League και ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Μετά ως προπονητής η πρώτη μου εμπειρία ήταν η συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες μαζί με τον Rafa Benitez και μπορώ να πω ότι είμαι ευγνώμων για αυτές τις ημέρες» κατέληξε ο Pellegrino.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com