Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Keown:» «Kάποιος πρέπει να μάθει στον Henderson να παίξει με ταχύτητα»

Keown:» «Kάποιος πρέπει να μάθει στον Henderson να παίξει με ταχύτητα»

Για τον Jordan Henderson και για το πως χρειάζεται ειδική προπόνηση για να μάθει καλύτερα τη θέση που παίζει στο κέντρο της ομάδας της Εθνικής Αγγλίας, ώστε να μπορεί να αλλάζει το παιχνίδι με την μπάλα στα πόδια γρηγορότερα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιάστης, Martin Keown. O Keown προέβη σε κριτική τόσο για τον Henderson όσο και για τον παρτενέρ του, Eric Dier, οι οποίοι δεν… έλαμψαν με την απόδοσή τους στα παιχνίδια της Αγγλίας με Σλοβενία και Λιθουανία.

«Αν η Αγγλία συνεχίσει να παίζει έτσι, χρησιμοποιώντας τμηματικά την ομάδα για την ανάπτυξη της μπάλας παρά παίζοντας απευθείας, τότε οι μέσοι της ομάδας, ο Henderson και ο Dier, πρέπει να μάθουν να κυκλοφορούν την μπάλα γρηγορότερα.» έγραψε ο Keown στην Daily Mail.

«Όταν έκανα ήμουν στο προπονητικό τιμ της Arsenal, o Wenger είχε μία ειδική άσκηση για τους Song και Diaby ώστε να μάθουν να δουλεύουν έτσι. Άφηναν την μπάλα να κυλήσει μπροστά απ’το κορμί τους, την σταματούσαν με το πόδι που ήταν πιο μακριά απ’αυτήν, γύριζαν το σώμα τους με μία κίνηση και έπαιζαν τη μπάλα μπροστά.»

«Όταν βλέπω τον Henderson να αποκτάει κατοχή της μπάλας, γυρίζει το σώμα του τμηματικά. Μπορώ να δω ότι ο Dier προσπαθεί να παίξει με περισσότερη ταχύτητα και σίγουρα κάποιος στην Tottenham τον βοηθάει με αυτό. Αλλά αν δεν κάνει κανείς το ίδιο και με τον Henderson στη Liverpool, τότε ο Southgate πρέπει να μην φοβηθεί και να πάρει την πρωτοβουλία να του παρέχει αυτήν την προπόνηση» κατέληξε ο Keown.

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com