Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έτοιμος να απαντήσει στη Leicester o Emre!

Έτοιμος να απαντήσει στη Leicester o Emre!

Την δικιά της «εκδίκηση» στις αλεπούδες του Leicester θέλει να δώσει η Liverpool, σύμφωνα με τον Emre Can. O Γερμανός τόνισε ότι όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στο αποψινό παιχνίδι και θέλουν να αλλάξουν την κατάσταση.

«Πρέπει να παίρνεις τα θετικά» τόνισε μιλώντας στο liverpoolfc.com. «Πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να μην σκέφτεσαι τα παιχνίδια που πέρασαν. Πρέπει να πας ξανά στην προσπάθεια. Τώρα παίζουμε με την Leicester ξανα, μετά από 3-4 ημέρες. Είναι καλό να παίζεις με μία ομάδα που έχασες.»

«Έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις τη Leicester και είναι η Premier League επομένως ελπίζουμε να τα πάμε καλύτερα και να κερδίσουμε. Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Άλλοι παίκτες θα παίξουν για εμάς και για αυτούς. Είναι διαφορετική η Premier σε σχέση με το κύπελλο. Κερδίσανε το πρώτο παιχνίδι, τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσουμε.»

«Ο Jamie Vardy είναι φανταστικός» συνέχισε ο Emre τονίζοντας τα σημαντικά όπλα της προπέρσινης πρωταθλήτριας. «Πρέπει να τον σταματήσουμε, αλλά έχουν και άλλους 10 παίκτες, δεν είναι μόνο αυτός. Το πιο σημαντικό όμως είναι να παίξουμε εμείς το δικό μας, κυριαρχικό ποδόσφαιρο και να τους κάνουμε να προσέχουν αυτοί εμάς και όχι εμείς αυτούς. Ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ακόμα κι αν είναι όλα εκτός έδρας. Το Leicester, η Mόσχα και το Newcastle. Τρία φοβερά παιχνίδια και ελπίζω να πάρουμε όσο περισσότερους πόντους γίνεται» κατέληξε το νούμερο 23 των Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com