Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι περίεργο, είναι λάθος, αλλά φέραμε ισοπαλία»

Klopp: «Είναι περίεργο, είναι λάθος, αλλά φέραμε ισοπαλία»

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Burnley στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο Jurgen Klopp στάθηκε στην καλή εμφάνιση της Liverpool, με την εξαιρετική δημιουργία να μην φέρνει το γκολ που χρειαζόταν σήμερα για την νίκη, ενώ παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα η άμυνα στο γκολ, λέγοντας πως υπάρχουν ακόμα πράγματα που χρήζουν βελτίωσης.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Γι’ αυτό δεν είμαι ακόμα σε τέλεια κατάσταση. Είναι περίεργο, είναι λάθος, αλλά είναι γεγονός – φέραμε ισοπαλία. Είμαι χαρούμενος για πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Κάναμε εφτά αλλαγές, αλλά ήταν πραγματικά καλό – επιθετικό παιχνίδι, παιχνίδι κυριαρχίας, παιχνίδι κατοχής όπως θα έπρεπε να είναι. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ήταν το καλύτερο μου παιχνίδι απέναντι στην Burnley από τότε που ήρθα. Προφανώς όχι λόγω αποτελέσματος, αλλά εμφάνισης.»

»Ήμασταν άτυχοι, στην φάση του πέναλτι και μετά. Για μένα ήταν πέναλτι, δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη γι’ αυτό ακόμα κι όταν είδα τις εικόνες μετά το παιχνίδι. Δυστυχώς, μετά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Προφανώς η τύχη δεν φορούσε φανέλα της Liverpool σήμερα.» 

»Ήταν μία πολύ πειθαρχημένη εμφάνιση και για τον αντίπαλο και για εμάς. Σε αυτό το ένα γκολ, εκεί πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο, στο να αλλάξουμε την κατάσταση από το να είμαστε επιθετικοί, να είμαστε επιθετικοί, να είμαστε επιθετικοί, και ξαφνικά κολλάμε και ο Arfield βρέθηκε μόνος του και σκόραρε. Γι’ αυτό δεν είμαι χαρούμενος»

Για τον Philippe Coutinho: «Χρειάζεται να βρει ρυθμό. Δεν θέλαμε να γίνει αλλαγή, ήταν λίγο μπερδεμένο όταν σηκώσαμε παίκτες για αλλαγή γιατί τον ρώτησα και είπε ΟΚ. Αργότερα, σε μία διακοπή, όταν φέραμε νερά, είπε: «ΟΚ, είναι μία κράμπα, αλλά είναι καλύτερα να σταματήσω» κι έπρεπε να το αλλάξουμε αυτό» 

Για το αν θα μπορούσαν να αντιδράσουν καλύτερα οι Reds στην φάση του γκολ: «Ναι. Μπορούσε ο Trent να κερδίσει την πρώτη κεφαλιά; Ναι. Μετά είναι το μπλοκ στον Joel, είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλύτερο, γιατί ο αμυντικός δεν μπορεί να κάνει το ίδιο, γιατί τότε είναι φάουλ. Δε είμαι σίγουρος αν ήταν στην περιοχή, αλλά είναι σίγουρα γύρω. Το έχει κάνει πολύ καλά σε άλλες 500 καταστάσεις. Ο Raggy (Klavan) μπήκε για να προστατέψει την κατάσταση, αλλά η μπάλα γύρισε στο λάθος σημείο, είναι δύσκολο να κρίνω. Ο Robbo (Robertson) ξέρει ότι θα έπρεπε να δει τον Arfield νωρίτερα. Έτσι πάει. Πάει ανάμεσα· είναι μία διεκδικούμενη μπαλιά, είναι γρηγορότεροι και είναι συνηθισμένοι σε αυτές τις καταστάσεις. Σε αυτό δουλεύουν» είπε ο Γερμανός τεχνικός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com