Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το «άκυρο» του Horn στη Liverpool

Το «άκυρο» του Horn στη Liverpool

Μία μεγάλη συνέντευξη ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας του, της Κολωνίας, με αυτήν της Arsenal, έδωσε στον independent, o τερματοφύλακας των Γερμανών και χρόνια φίλος των Gunners, Timo Horn. Η συνέντευξη του Γερμανού τερματοφύλακα έφερε στην κουβέντα και τη Liverpool, ομάδα η οποία είχε ενδιαφερθεί έντονα να τον εντάξει στο δυναμικό της πριν αρκετά χρόνια!

«Δεν μπορώ να αποκλείσω μία μελλοντική κίνηση στην Αγγλία.» δήλωσε ο Horn. «Είχα αρκετές ευκαιρίες να πάω στην Premier ως νέος, αλλά κατά την άποψή μου η Γερμανία είναι η καλύτερη χώρα για την εκπαίδευση ενός τερματοφύλακα και γι’αυτό έμεινα. Φυσικά όταν είσαι έτοιμος παίκτης και δεν έχεις άλλα περιθώρια ανάπτυξης είναι άλλη κουβέντα και μία ενδιαφέρουσα προοπτική, αλλά για την ώρα είμαι καλά στην Κολωνία»

«Στα 15 με 16 μου η Liverpool είχε ενδιαφερθεί έντονα για εμένα. Αλλά δεν πήγα εκεί γιατί ένιωσα πως θα ήμουν καλύτερα από θέμα ανάπτυξης στην Γερμανία. Είχα παραδείγματα άλλωστε, όπως τον Ron-Robert Zieler που ήρθε πίσω μετά από ένα χρόνο στη Leicester και γι’αυτό έμεινα στην Κολωνία. Δεν ήταν σίγουρα η λάθος απόφαση!» κατέληξε ο Γερμανός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com